Ohjelmistokehittäjä

Tehtäviisi kuuluu front end ja back end -koodaus sekä yhteydenpito asiakkaan kanssa. Vältämme ylimääräistä hierarkiaa ja toimimme ketterästi. Siksi ohjelmistokehittäjämme ovat yhteydessä asiakkaisiimme suoraan, eikä projektilla välttämättä ole erillistä projektipäällikköä. Tämä tarjoaa hyvät verkostoitumismahdollisuudet Suomen sisällä ja kansainvälisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa voit valita oman esihenkilösi? Meillä se onnistuu! Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä 100 %:sti etänä.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Saat itse päättää minkä taitosi hiomiseen käytät kuukausittaisen opiskelupäiväsi. 

Suunnittelemme uraasi yhdessä omien kiinnostuksiesi pohjalta. Voit tutustua ohjelmistokehitykseen asiakasprojekteissa ja oman tuotekehityksemme parissa. Työroolisi on osittain räätälöitävissä vastaamaan osaamistasi ja sitä, mitä haluat oppia. Kun jossain vaiheessa haluat vaihtaa roolia tai projektia, teemme sen mahdolliseksi.

Panostamme avoimeen ja reiluun työilmapiiriin. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat helposti äänesi kuuluville ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan toimintamme kehittämiseen.

Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajakaista, viikottainen sählyvuoro sekä laaja työterveyshuolto. Saatavillasi on myös parkkipaikka Turun Kupittaalta.

Palkkahaitari tehtävässä on 3 000 – 4 000 euroa / kk. Palkkaneuvotteluihin vaikuttavat aiempi kokemus, osaaminen sekä halu ja mahdollisuus ottaa vastuuta. Palkitsemme myös henkilöstöämme bonuksella hyvästä tuloksesta sekä pitkästä ATR-urasta, jos viihdyt meillä pidempään.

Atr-softerimme kertovat arvostavansa meillä työskentelyssä osaavia ja ystävällisiä kollegoita, rentoa työilmapiiriä ja tapaa, millä ihmisiin luotetaan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme koko ajan kehittymään paremmaksi työpaikaksi henkilöstöllemme.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme full stack -kehittäjää, jolla on hallussa joko C# tai Java, jotka ovat tällä hetkellä eniten käyttämiämme kieliä. Myös muu tausta on mahdollinen. Valitsemme projekteihimme aina teknologian, joka sopii tarkoitukseen parhaiten. Arvostamme monipuolista osaamista, ohjelmointitaitoja, loogista ajattelukykyä sekä muita onnistuneessa ohjelmistokehityksessä tarvittavia kykyä.

Onnistuaksesi ohjelmistokehittäjänä tarvitset tietokantaosaamista. Odotamme myös osaamista moderneista web-teknologioista, kuten Angular tai React. Pilvipalveluiden, kuten Microsoft Azure, tuntemus on hyvä lisä.

Emme oleta, että olet kokenut asiantuntija kaikissa yllämainituissa teknologioissa. Tärkeintä on avoin mieli ja halu oppia uutta ja hyödyntää uusia teknologioita. Etsimme henkilöä, jolla on can do -asenne. Toivomme, että olet asiakas- ja ratkaisukeskeinen ja haluat kantaa kortesi kekoon. Pidät asiakkaan lähellä työskentelystä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot, koet mielekkääksi työskennellä myös itsenäisesti ja uskallat pyytää tarvittaessa myös apua.

Arvostamme matkustusvalmiutta, sillä kaikki asiakkaamme eivät sijaitse Turussa. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi osoitteeseen rekry@atrsoft.com.

Jos sinulla heräsi tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä Ringaan:

Ringa Masalin
+358 40 502 0285
ringa.masalin@atrsoft.com

Ota yhteyttä!

Lähetät viestin Ringalle, joka vastaa ATR:llä rekrytoinneista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.