Etusivulle

Miksi töihin ATR:lle?

Seuraavaksi

Keskity siihen, mistä
innostut eniten

Haluamme, että pääset työskentelemään juuri sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat sinua eniten. Osaamisesi kehittäminen on myös meille tärkeää. Halutessasi voit paneutua syvemmin yhteen asiaan tai työskennellä vaihtuvissa projekteissa. Jos haluat vaihtaa työtehtäviäsi, teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle uusia mahdollisuuksia.

kumppanuus-valikuva

Vahvuutena inhimillisyys, vapaus ja vaikutus­mahdollisuudet

Työnantajana pyrimme osaltamme pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Avoimella ja keskustelevalla ilmapiirillä, yhteisellä hauskanpidolla sekä ajanmukaisilla työtiloilla ja -välineillä haluamme saada sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti, vaan oleellisinta on halu hoitaa koko ohjelmistokehitysprojekti alusta loppuun. Koodarimme ovat full stack -kehittäjiä, joista jokaisella on omat vahvuusalueensa. Halu ja kyky omaksua jatkuvasti uutta korostuu atr-softereiden keskuudessa, sillä käytämme aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvia teknologioita.

Vuodesta toiseen atr-softerit nostavat luottamuksen työntekijöihin yhdeksi tärkeimmistä viihtyvyystekijöistä. Meillä saat vapauden hoitaa työsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Vapaus tuo mukanaan kuitenkin myös vastuuta. Tarpeen mukaan tukenasi ovat aina auttamishaluiset kollegat.

Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa liiketoiminnan kehitykseen. Jos tunnistat yhteisen kehitysmahdollisuuden ja voit vapaasti lähteä alkaa edistämään sitä. Jaamme tietoa läpinäkyvästi, haluamme kuulla jokaisen mielipiteen ja edistämme asioita yhdessä jokaisen mielenkiinnon mukaan.

Parasta ATR:llä mielestäni ilmapiiri ja työkaverit, mahdollisuus keskittyä ohjelmointiin leppoisassa seurassa, varsin itsenäisesti. Työpaikkana erittäin mukava!

Vuosi on mielestäni vierähtänyt todella nopeasti ja mielestäni ATR Soft on onnistunut erityisesti olemaan turvallinen ja varma työpaikka, jossa ihminen haluaa työskennellä.

Parasta on avoimuus ja reiluus. Ja että työntekijöitä kohdellaan tasavertaisesti.

Kiinnostuitko?

Etsitään yhdessä juuri sinun tilanteeseesi toimivin ratkaisu. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.