Joustavat ratkaisumallit

Olemme asiakkaidemme tukena joustavilla ratkaisumalleilla läpi ohjelmistokehityksen elinkaaren. Yhteistyö starttaa usein yksittäisestä projektista ja syvenee luottamuksen kasvaessa jatkuvaksi palveluksi.

Ohjelmistokehitys kokonaisratkaisuna

Voimme ottaa ohjelmistokehitysprojekteista kokonaisvastuun ohjelmiston määrittelystä aina jatkokehitykseen asti. Kokeneet projektipäällikkömme varmistavat, että projektin budjetti, sisältö ja aikataulu pysyvät hallinnassa. Osaavista kehittäjistämme koottu monipuolinen tiimi takaa onnistuneen lopputuloksen.

Teemme ohjelmistokehitystä usein jatkuvina palveluina, jolloin voimme varmistaa asiakkaalle tutun tiimin saatavuuden. Teemme ohjelmistokehitystä myös yksittäisinä projekteina, jolloin kokoamme parhaiten asiakkaan tarpeita palvelevan tiimin projektin ympärille.

Asiantuntijoita tiimin täydennykseksi

Voimme tarjota myös kokeneita asiantuntijoita asiakkaan tiimin täydennykseksi. Meiltä löytyy full-stack kehittäjiä sekä asiantuntijoita mm. integraatioihin, koneoppimiseen, projektinhallintaan, arkkitehtityöhön ja BI-ratkaisuihin.

Tarjoamme asiantuntijoita asiakkaidemme tiimin täydennykseksi jatkuvana palveluna. Asiantuntijamme voivat ottaa koppia myös työtehtävistä asiakkaan asiantuntijan vanhempainvapaan tai määräaikaisemman tarpeen ajaksi.

Ylläpito- ja jatkokehitys

Valmistuneelle sovellukselle alkaa hyvin nopeasti kertymään teknistä velkaa. Jos tätä velkaa ei aktiivisesti hoideta, organisaatiolle tärkeä sovellus saattaa muuttua haavoittuvaksi melko nopeastikin.

Tarjoamme kehitys- ja ylläpitopalvelua, joka varmistaa, että sovellukset pysyvät käytettävinä ja turvallisina ja kehittyvät samalla, kun tarpeet muuttuvat.

CUSTOMTOOLS tuotesuunnittelutiimeille

Oma tuotteemme CUSTOMTOOLS tarjoaa työkaluja, joilla SOLIDWORKS-suunnittelijat voivat säästää aikaa. Se automatisoi tuotesuunnittelutiimien prosesseja ja yhtenäistää tuotetiedon hallintaa parantaen suunnittelutyön tuottavuutta ja laatua.

Aloitimme kehittämään CUSTOMTOOLS-tuotetta 90-luvun lopulla ja se on ollut alusta asti virallinen SOLIDWORKS partner
-tuote. Noin kymmenen hengen tuotetiimimme tarjoaa myös SOLIDWORKS- ja PDM-kustomointia vankalla kokemuksella.

Tutustu CUSTOMTOOLSiin →

Kysyttävää?

Laita viesti toimitusjohtajallemme Teemulle, joka tuntee osaamisemme parhaiten.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.