Tehosta liiketoimintaasi
uniikeilla ohjelmistoilla

Ohjelmistokehitysosaaminen on kaiken tekemisemme ytimessä. Kehitämme yrityksille ja julkisille organisaatioille skaalautuvia ratkaisuja, jotka tehostavat prosesseja ja toimivat pohjana uudelle liiketoiminnalle.

Takanamme on yli 1 000 ohjelmistokehitysprojektia, joita viemme vuosittain maaliin viitisenkymmentä projektiluontoisesti tai osana jatkuvaa palvelua.  

Asiakasymmärrys takaa onnistumiset

Onnistuneen ohjelmistokehityksen keskeisin edellytys on ymmärtää asiakkaan ja käyttäjien tarpeita.

Haemme ymmärrystä ennen ohjelmiston suunnittelua ja toteutusta mm. mallintamalla prosesseja, dokumentoimalla vaatimuksia ja odotuksia, kuvaamalla käyttäjätarinoita ja tekemällä mockup-mallikuvia suunniteltavasta käyttöliittymästä.

Kerrytämme asiakas- ja käyttäjäymmärrystä myös ohjelmistokehityksen myöhemmissä vaiheissa mm. esittelemällä toteutettavaa ratkaisua asiakasyrityksen käyttäjille ja liiketoiminnan edustajille säännöllisesti ja hakemalla palautetta mahdollisimman usein.

Näin voimme varmistaa, että kehitettävä ohjelmisto on aidosti hyödyllinen niin asiakkaalle kuin käyttäjillekin.

95,3 %kertoo ostavansa uudelleen

*keskiarvo asiakastyytyväisyystutkimuksista
2009-2023

Uusien teknologioiden omaksuminen on meille arkipäivää. Tarvittaessa otamme myös vanhasta teknologiasta kaiken irti.

Case

Asiakkaalla oli tarve löytää IBM Integration Bus -alustalle tehtävien integraatioiden toimittaja. Meillä ei ollut aiempaa kokemusta, mutta asiakas halusi kokeilla yhteistyötä kanssamme.

Annettuamme ratkaisuehdotuksemme he totesivat, että olimme lyhyessä ajassa ja meille uudella teknologialla tehneet sellaista, missä heidän nykyiset toimittajansa eivät olleet onnistuneet vuosissa.

Moderneilla työkaluilla – joustavasti

Valitsemme ohjelmistokehitysprojekteihin asiakkaillemme parhaiten sopivat ohjelmointivälineet ja -teknologiat.

Kerromme oman suosituksemme ja tarjoamme näkemyksemme siitä, miten ongelma voidaan ratkaista moderneilla työkaluilla ja teknologioilla. Suosituksemme ovat teknologiariippumattomia.

Useimmiten hyödynnämme asiakkaallamme käytössä olevaa projektimallia. Tarvittaessa voimme käyttää myös omaa projektiraamiamme, johon olemme keränneet tunnistamamme parhaat käytännöt.

Palvelemme ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa. Aina projektinhallinnasta ylläpitoon, tukeen ja jatkokehitykseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Teemuun, joka tuntee osaamisemme parhaiten.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.