Ohjelmistokehitystä vahvalla kokemuksella

Meillä on yli 20 vuoden ja yli 1 000 projektin kattava kokemus liiketoimintasovellusten kehittämisestä. Kehitämme ja ylläpidämme ohjelmistoja asiakkaillemme jatkuvana palveluna sekä projektiluontoisesti. Kehitämme myös omia ohjelmistoratkaisujamme.

Lue lisää

Integraatiot ja rajapinnat

Integraatiossa dataa siirtyy automaattisesti järjestelmästä toiseen ilman, että ihminen tekee manuaalista työtä. Automaattisella tiedonsiirrolla voi säästää aikaa ja minimoida virheitä, kun tietoa on mahdollista hyödyntää useassa järjestelmässä samanaikaisesti.

Toteutamme lähes jokaisessa ohjelmistoprojektissamme integraatioita joko suoraan järjestelmästä toiseen tai keskitetyn integraatioalustan kautta. Kehitämme myös rajapintoja olemassa oleviin ja uusiin järjestelmiin.

Lue lisää

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoäly jäljittelee ihmismielen kykyä havainnoida ympäristöään, oppia kokemuksistaan ja soveltaa oppimaansa ongelmanratkaisuun. Nykyään tekoäly- ja koneoppimisvälineet ovat normaaliosa ohjelmistokehityshankkeita.

Suurin osa sovellutuksista perustuu koneoppimisen periaatteeseen. Autamme asiakkaitamme koneoppimisen hyötyjen valjastamisessa.

Lue lisää

Teknologiat ja sertifikaatit

Asiakkaamme arvostavat monipuolista, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä teknologiaosaamistamme. Laaja-osaamisemme mahdollistaa sen, että voimme aina valita asiakkaamme tapaukseen parhaiten sopivimman teknologian. Tekijöillemme myönnetyt sertifikaatit kertovat todistetusta taitotasostamme.

Lue lisää

Kysyttävää?

Toimitusjohtajamme Teemu puhuu teknologiaa ja osaa parhaiten kertoa osaamisestamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.