Osaaminen

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoäly jäljittelee ihmismielen kykyä havainnoida ympäristöään, oppia kokemuksistaan ja soveltaa oppimaansa ongelmanratkaisuun. Suurin osa sovellutuksista perustuu koneoppimisen periaatteeseen.

Koneoppimisen välineet ovat viime vuosina kehittyneet niin pitkälle, että ne alkavat olla kaikkien ulottuvilla. Autamme asiakkaitamme koneoppimisen hyötyjen valjastamisessa.

Mihin koneoppimista voi hyödyntää?

Integraatiot

Ohjelmistointegraatio yhdistää erilliset sovellukset ja järjestelmät niin, että ne voivat keskustella keskenään. Integraatiot poistavat manuaalisen tiedon siirron tarvetta ja varmistavat datan eheyden.

Meillä on osaamista integraatioalustoista, point-to-point - integraatioista ja integraatioista mikropalveluina. Voimme auttaa myös modernien pilvijärjestelmien ja perinteisempien on-premise -järjestelmien integraatioissa.

Jatka lukemista

osaaminen_integraatiot_kuva
osaaminen-3-kuva

Teknologiat ja sertifikaatit

Asiakkaamme arvostavat monipuolista, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä teknologiaosaamistamme. Laaja-osaamisemme mahdollistaa sen, että voimme aina valita asiakkaamme tapaukseen parhaiten sopivimman teknologian. Tekijöillemme myönnetyt sertifikaatit kertovat todistetusta taitotasostamme.

Tutustu tarkemmin

Kuuntelemme asiakkaitamme

Pyrimme aina hyödyntämään asiakkaidemme valitsemia teknologioita. Tarvittaessa opettelemme uuden ohjelmointikielen tai muun teknologian sisäisissä hankkeissa. Se on meille arkipäivää.

Kiinnostavaa eikö?

OSAAMINEN_asiakkaan_valitsemat
ATRSoft_kokemus

Pitkä kokemus
takaa onnistumiset

Meillä on yli 20 vuoden kokemus yritysten ja julkisen sektorin ohjelmistojen kehityksestä. Yhdessä tekeminen on ollut aina kaiken työn perusta.

Tutustu tarinaamme