Opiskelija, tehdään ohjelmointiunelmistasi totta

Opiskeletko korkeakoulussa ja olet vailla työharjoittelupaikkaa? Haluatko työskennellä joustavasti opintojesi ohessa? Kuulostavatko rento meininki ja monipuoliset mahdollisuudet sinusta houkuttelevilta?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle.

Kasva osaajana

Haluamme tarjota sinulle samoja töitä, joita meillä muutenkin tehdään. Näin pääset heti kokemaan, millaista ohjelmistokehityksen parissa työskentely todellisuudessa on. Uskomme, että tämä tukee parhaiten myös opintojasi.

Tunnistamme tietysti sen, ettet ole vielä valmis ammattilainen, emmekä sitä odotakaan. Käytössäsi on osaavien kollegoiden tuki ja tarjoamme sinulle tilaa ja mahdollisuuksia oppia. Meillä jokainen opiskelija on heti arvostettu osa yhteisöämme.

Ekat viikot ovat olleet haastavia, mutta sopivan haastavia. Ollaan tutkittu koodia, päästy hyödyntämään Javaa ja sisäistetty Git Workflowta.

Kehity teknologioiden moniosaajaksi

Tällä hetkellä käytetyimmät ohjelmointikielemme ovat C# ja Java. Valitsemme aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvan teknologian, mutta jommankumman kielen osaaminen auttaa parhaiten pääsemään alkuun.

Tärkeintä on kuitenkin ohjelmointiajattelu ja -kokemus jollain kielellä. Lisäksi oleellista on, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja perehtyä uusiin teknologioihin. Vaikka C# ja Java ovat nyt käytetyimmät kielemme, voi tilanne muutaman vuoden päästä olla aivan toinen.

Vakituiseen työsuhteeseen

Tavoitteemme on löytää välillemme yhteistyömalli, joka johtaa valmistumisesi jälkeen vakituiseen työpaikkaan. Työtapamme ovat joustavia, joten opintojen ja työn yhdistäminen onnistuu meillä luontevasti toiveidesi ja tilanteesi mukaan.

Meille on tärkeää, että opintosi etenevät ja tunnet työn ja opiskelun tasapainon sopivaksi.

Meitä ei olla käsitelty kesätyöntekijöinä, vaan yhdenvertaisina, ja luottamuksen taso on korkea.