Töihin ATR:lle

Kehitä asioita, joilla on merkitystä. Valitse tapasi tehdä töitä. Kasva osaajana.

1

Avoimet paikat

Full stack -ohjelmistokehittäjä Turku / etätyö

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta tehtävästä full stack -kehittäjänä? Nautitko asiakaskontakteista koodaamisen ohella? Oletko oma-aloitteinen ja arvostat matalahierarkkista ilmapiiriä, jossa voit joustavasti ottaa vastuuta? Jos vastasit kyllä, ATR Soft saattaa olla juuri sinun paikkasi!

Lue lisää →

Keskity siihen, mistä innostut eniten

Haluamme, että pääset työskentelemään juuri sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat sinua eniten. Osaamisesi kehittäminen on myös meille tärkeää.

Halutessasi voit paneutua syvemmin yhteen asiaan tai työskennellä vaihtuvissa projekteissa. Jos haluat vaihtaa työtehtäviäsi, teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Miksi töihin ATR:lle? →

Tarina atr-softereista ja kolmesta viisaasta miehestä

Ohjelmistokehitystalomme on pullollaan lahjakkaita ohjelmistokehittäjiä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee pienempi joukko muita ohjelmistotuotannon ammattilaisia. Talosta löytyy esimerkiksi tekoälyn, integaatioiden, projektinhallinnan, tuotekehityksen, raportoinnin ja BI:n osaajia.

Minkälaisia atr-softerit ovat? →

Löydä oma polkusi

Opiskeletko korkeakoulussa ja olet vailla työharjoittelupaikkaa? Haluatko työskennellä joustavasti opintojesi ohessa? Kuulostavatko rento meininki ja monipuoliset mahdollisuudet sinusta houkuttelevilta?
Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle.

Opiskelija, lue lisää? →
Kesätyöntekijät hiekkalaatikolla

Liity postituslistalle – kerromme, kun paikkoja avautuu

Jos ATR työpaikkana alkaa kiinnostaa, liity ihmeessä postituslistallemme. Kerromme postituslistan jäsenille ensimmäisen joukossa avoimista paikoistamme.

Liity postituslistalle →