Töihin ATR:lle

Kehitä asioita, joilla on merkitystä. Valitse tapasi tehdä töitä. Kasva osaajana.

2

Avoimet paikat

Full stack -ohjelmistokehittäjä Turku / etätyö

Hakemusaika on päättynyt 31.10.2023. Kiitos kaikista hakemuksista! 

Lue lisää →

Ohjelmistokehittäjä

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta tehtävästä full stack -kehittäjänä? Nautitko asiakaskontakteista koodaamisen ohella? Jos vastasit kyllä, ATR Soft saattaa olla juuri sinun paikkasi!

Lue lisää →

Kesäksi ATR:lle?

IT-opiskelijoita on tärkeä auttaa pääsemään kiinni oman alan töihin. Otamme tästä syystä joka vuosi vähintään pari kolme kesätyöntekijää, jotka jatkavat usein kesän jälkeen osa-aikaisesti opintojen ohessa. 

Voit lukea aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksia blogista. Jos ATR kesätyöpaikkana alkaa kiinnostaa, liity ihmeessä postituslistallemme, niin kerromme, kun kesärekrymme aukeaa. Voit halutessasi tilata sähköpostiisi tiedon myös muista avoimista paikoistamme. 

Liity postituslistalle →
Kesätyöntekijät hiekkalaatikolla

Keskity siihen, mistä innostut eniten

Haluamme, että pääset työskentelemään juuri sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat sinua eniten. Osaamisesi kehittäminen on myös meille tärkeää.

Halutessasi voit paneutua syvemmin yhteen asiaan tai työskennellä vaihtuvissa projekteissa. Jos haluat vaihtaa työtehtäviäsi, teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Miksi töihin ATR:lle? →

Tarina atr-softereista ja kolmesta viisaasta miehestä

Ohjelmistokehitystalomme on pullollaan lahjakkaita ohjelmistokehittäjiä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee pienempi joukko muita ohjelmistotuotannon ammattilaisia. Talosta löytyy esimerkiksi tekoälyn, integaatioiden, projektinhallinnan, tuotekehityksen, raportoinnin ja BI:n osaajia.

Minkälaisia atr-softerit ovat? →

Löydä oma polkusi

Oletko vailla työharjoittelupaikkaa? Haluatko työskennellä joustavasti opintojesi ohessa? Kuulostavatko rento meininki ja monipuoliset mahdollisuudet sinusta houkuttelevilta?
Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle.

Opiskelija, lue lisää? →

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita rekrytoinneistamme vastaavalle Ringalle (+358 40 502 0285).

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.