Tarina atr-softereista ja
kolmesta viisasta miehestä

Olipa kerran kolme viisasta miestä, joiden sukunimet alkoivat kirjaimilla A, T ja R. Viisaat miehet perustivat Turun kupeeseen ATR Softin, koko valtakunnan ihmisläheisimmän ohjelmistotalon.

Herrat A, T ja R keräsivät ympärilleen innokkaiden, ystävällisten ja ammattitaitoisten atr-softereiden joukon. Jokainen atr-softeri oli taustaltaan ja persoonaltaan omanlaisensa, mutta heitä kaikkia yhdisti avoimuus, yhdessä tekemisen riemu sekä ylpeys omasta työyhteisöstään.

Joukko lahjakkaita tekijöitä

Talomme on pullollaan lahjakkaita ohjelmistokehittäjiä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee pienempi joukko muita ohjelmistotuotannon ammattilaisia. Talosta löytyy esimerkiksi tekoälyn, integaatioiden, projektinhallinnan, tuotekehityksen, raportoinnin ja BI:n osaajia. Tiensä osaksi leppoisaa porukkaamme voi löytää myös mm. myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja henkilöstöjohtamisen kautta.

Toimintamme jakautuu kolmeen osaan: projekteihin, jatkuviin palveluihin ja tuoteliiketoimintaan. Asiakkaamme edustavat pääosin teollisuutta, taloussektoria ja julkista sektoria.

Sijainnista riippumatta tartumme työhön henkilökohtaisella otteella.

Turussa ja maailmalla

Iso osa asiakkaistamme sijaitsee Turussa, lähellä toimistoamme. Asiakkainamme on myös muualla Suomessa vaikuttavia yrityksiä, jotka ovat tyypillisesti isoja, kansainvälisiä toimijoita. Sijainnista riippumatta tartumme työhön henkilökohtaisella otteella.

Omien tuotteidemme parissa työskentely luo lisäksi mahdollisuuksia luoda kontakteja ympäri maailmaa.

Emme ole täydellisiä, mutta opimme kaikilta työntekijöiltämme jotain uutta ja kehitymme työnantajana.

Kannustava ilmapiiri saa loistamaan

Atr-softerina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, johtamaan omaa tekemistäsi sekä kehittymään ammattilaisena toivomaasi suuntaan. Meillä voit jopa valita oman esihenkilösi.

Rehellisyys, aitous, kannustava ilmapiiri sekä turvallinen työyhteisö saavat sinut loistamaan ja yltämään oman osaamisesi huipulle. Olemme yhtä kuin työntekijämme. Emme ole täydellisiä, mutta opimme kaikilta työntekijöiltämme jotain uutta ja kehitymme työnantajana.

Meillä jokainen voi vaikuttaa ilman raskaita byrokratian rattaita. Asioista puhutaan ja hyvät ideat toteutetaan. Niin yksinkertaista se on!

Haluatko osaksi tarinaa?

Vielä tänäkin päivänä töitä tehdään intohimolla ja suurella sydämellä Turun Kupittaalla, kuudenkymmenen ammattilaisen voimin, kolmen viisaan miehen viitoittamalla polulla. Haluatko olla jatkossa osa tätä tarinaa?

Töitä tehdään suurella sydämellä Turun Kupittaalla, kuudenkymmenen ammattilaisen voimin.