Etusivulle

Tarina atr-softereista

Rekry

Tarina atr-softereista ja kolmesta viisaasta miehestä

Olipa kerran kolme viisasta miestä: Herra A, Herra T ja Herra R. Viisaat miehet perustivat Suamen Turun kupeeseen ATR Softin, koko valtakunnan ihmisläheisimmän ohjelmistotalon. Herrat A, T ja R keräsivät ympärilleen innokkaiden, ystävällisten ja ammattitaitoisten atr-softereiden joukon. Jokainen atr-softeri oli taustaltaan ja persoonaltaan omanlaisensa, mutta heitä kaikkia yhdisti avoimuus, yhdessä tekemisen riemu sekä ylpeys omasta työyhteisöstään.

Eräänä kauniina päivänä
koossa olikin iso liuta
taitavia kollegoja ja
tyytyväisiä asiakkaita

Talomme on pullollaan lahjakkaita ohjelmistokehittäjiä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee pienempi joukko muita ohjelmistotuotannon ammattilaisia. Talosta löytyy esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, tuotekehityksen, projektinhallinnan, integraatiokehityksen sekä määrittelyn ja suunnittelun osaajia. Tiensä osaksi leppoisaa porukkaamme voi löytää myös tietovarastoinnin ja raportoinnin, testauksen, käyttöönoton ja kouluttamisen sekä tuen ja ylläpidon kautta.

Toimintamme jakautuu kolmeen osaan: projekteihin, jatkuviin palveluihin ja tuoteliiketoimintaan. Asiakkaamme edustavat pääosin teollisuutta, taloussektoria ja julkista sektoria.

Turku

Iso osa projekteistamme tehdään paikallisten yritysten kanssa meillä Turussa. Asiakkaat ovat lähellä ja työhön tartutaan henkilökohtaisella otteella.

Tampere

Jotkut meistä ovat kuitenkin valinneet kivisemmän tien ja työskentelevät Turun sijaan Tampereella. Muuta vikaa heissä ei sitten olekaan.

Maailma

Elämää on Turun ja Tampereen ulkopuolellakin. Asiakkainamme on myös muualla Suomessa vaikuttavia yrityksiä, jotka ovat tyypillisesti isoja, kansainvälisiä toimijoita. Omien tuotteidemme parissa työskentely luo lisäksi mahdollisuuksia jopa ympäri maailmaa.

Eipä aikaakaan, kun jo
huomattiin, että vastuu ja vapaus kulkivat käsi kädessä

Atr-softerina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, johtamaan omaa tekemistäsi sekä kehittymään ammattilaisena toivomaasi suuntaan. Meillä voit jopa valita oman esihenkilösi.

Rehellisyys, aitous, kannustava ilmapiiri sekä turvallinen työyhteisö saavat sinut loistamaan ja yltämään oman osaamisesi huipulle. Olemme yhtä kuin työntekijämme. Emme ole täydellisiä, mutta opimme kaikilta työntekijöiltämme jotain uutta ja kehitymme työnantajana.

Meillä jokainen voi vaikuttaa ilman raskaita byrokratian rattaita. Asioista puhutaan ja hyvät ideat toteutetaan. Niin yksinkertaista se on!

Haluatko osaksi tarinaa?

Vielä tänäkin päivänä töitä tehdään intohimolla ja suurella sydämellä Turun Kupittaalla, kuudenkymmenen ammattilaisen voimin, kolmen viisaan miehen viitoittamalla polulla. Haluatko olla jatkossa osa tätä tarinaa?

Kiinnostuitko?

Etsitään yhdessä juuri sinun tilanteeseesi toimivin ratkaisu. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.