Pitkä kokemus takaa onnistumiset

Parhaat ohjelmointisaavutuksemme syntyvät pitkäaikaisissa asiakassuhteissa, joissa ohjelmointitaitojen lisäksi ratkaisee kyky ymmärtää asiakastarpeita ja tuottaa ratkaisuja, joista asiakas saa todellista liiketoiminnallista hyötyä.

 • 7v
  atr-softereilla ATR-työvuosia keskimäärin
 • 12v
  atr-softereilla keskimäärin ohjelmistoalan kokemusvuosia
 • >10v
  60 % atr-softereista ohjelmistoalan kokemusvuosia
 • 60
  atr-softeria, joista valtaosa asuu Turun seudulla
 • 5m€
  liikevaihto vuonna 2022
 • 23v
  vuotta sitten kolmen koodarin perustama

Avointa ja reilua yhteistyötä

Kulttuurimme kulmakivet ovat ihmiset, oppiminen, asiakaslähtöisyys ja luottamus. Mielestämme yhteistyön pitää olla aina molempien etu.

Panostamme siihen, että löydämme yhteistyömallin, joka palvelee parhaiten niin asiakkaidemme kuin atr-softereidemme tarpeita. Tavoitteenamme ovat sekä asiakas- että työntekijäsuhteissa kestävä ja pitkäaikainen yhteistyö sekä molemminpuolinen kunnioitus.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä kautta aikojen 96,9 % on kertonut voivansa suositella meitä ystävilleen tai kollegoilleen. Vuoden 2023 henkilöstökyselyssä 94 % atr-softereista piti ATR Softia kokonaisuudessaan todella hyvänä työpaikkana.

96,9%
asiakkaistamme kertoo voivansa suositella meitä kollegoilleen
*asiakastyytyväisyyskyselyt 2009-2023

Motivoituneet ja osaavat tekijät

Voimme tarjota asiakasprojekteihimme motivoituneet työntekijät, koska annamme työntekijöillemme mahdollisimman pitkälle vapauden valita ne asiakastyöt, jotka tuntuvat heille luontevimmalta.

Osaamisrekisterissämme on todisteena yli 25 erilaista ohjelmointikieltä, ja luku kasvaa koko ajan. Projekteissa kehittymisen lisäksi jokaisella atr-softerilla on mahdollisuus käyttää joka kuukausi yksi työpäivä vapaavalintaiseen opiskeluun.

Vastuunsa kantava

Meille on tärkeää, että voimme olla sekä asiakkaidemme että atr-softereidemme suuntaan rehellisiä ja avoimia.

Kannamme aina vastuumme ohjelmistoprojekteissa ja kehitämme tietoturvallisia, aikaa kestäviä ratkaisuja. Lupaamme myyntiprosessissa vain sen, minkä uskomme mahdolliseksi. Emme myöskään rakenna asiakkaillemme toimittajaloukkuja.

Huolehdimme atr-softereidemme tasa-arvoisuudesta mm. kertomalla rekrytointi-ilmoitusten yhteydessä tehtävän palkkahaitarin ja tuemme atr-softereidemme hyvinvointia mm. kuukausittaisilla opiskelupäivillä ja mahdollisuudella valita oma esihenkilönsä.

Autamme lisäksi IT-opiskelijoita pääsemään kiinni oman alan töihin palkkaamalla joka vuosi vähintään pari kolme kesätyöntekijää.

94%
atr-softereistamme pitää ATR Softia todella hyvänä työpaikkana
*henkilöstökysely 2023

Globaali verkosto

Meillä on tuotepuolen ansiosta vahvat suhteet maailmalle. Meidän CUSTOMTOOLS-tuotteellamme on maailmalla kolmisenkymmentä jälleenmyyjää ja asiakkaita lähes joka mantereella.

Olemme pärjänneet maailmalla sillä, että olemme luonnollisesti omia itsejämme. Olemme joustavia ja pidämme sanamme.

Visiona

Yhteisesti määrittelemä visiomme on, että ihmiset rakastavat meitä ja työtämme ympäri maailmaa. Visiosta paistaa läpi ylpeys kansainvälisyydestämme sekä tapamme kantaa vastuumme ja toimia reilusti.

Missionamme on tarjota yritysten liiketoimintaa edistäviä ohjelmistoratkaisuja. Tehtävämme on tuottaa ja kehittää toimivia web- ja mobiilijärjestelmiä, järjestelmien välisiä integraatioita, koneoppimisen ratkaisuja sekä ohjelmistotuotteita.

Tavoitteenamme on pysyä myös tulevaisuutena skaalautuvana ja kilpailukykyisenä ohjelmistokehitystalona asiakkaidemme kasvaviin ohjelmistotarpeisiin vastaten ja taata työntekijöillemme kiinnostavia, monipuolisia ja vaihtuvia työmaita.

Yksityisessä omistuksessa

ATR Soft sai alkunsa, kun sen omistajat Esa Aaltonen, Mika Reinilä ja Raimo Tammero, yhdistivät omat yrityksensä vuonna 2000.

Yritys on edelleen yksityisessä omistuksessa. Hallituksen puheenjohtajana toimii Mika Reinilä, joka käärii vieläkin säännöllisesti hihat myös ohjelmistokehittäjän roolissa.

Lue ATR:n alkutaipaleesta ->