Etusivulle

Software Developer Trainee

Miksi töihin ATR:lle?

Software Developer Trainee - kesätyö, Turku

Oletko valmis tarttumaan oikeisiin ohjelmistokehitysprojekteihin ja kasvamaan full stack -kehittäjänä? Etsimme 2-3 motivoitunutta Software Developer Traineeta joukkoomme kesäksi 2023.

Toimistomme sijaitsee Turun Kupittaalla. Meillä on joustavat työajat ja mahdollista tehdä töitä myös etänä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ohjelmistokehittäjänä. Emme odota sinun olevan vielä valmis ammattilainen, mutta annamme sinulle vastuullisia tehtäviä alusta alkaen ja sitä kautta mahdollisuuden kasvaa kokeneempien kollegojen tuella.

Kesäharjoittelijana et ole vain harjoittelija, vaan yhtä lailla atr-softeri kuin me muutkin. Luotamme sinuun ja annamme sinun hoitaa omaa vastuuta itsenäisesti joustavan työajan puitteissa ja halutessasi myös etänä. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat helposti äänesi kuuluville ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan toimintamme kehittämiseen.

Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, viikottainen sählyvuoro sekä laaja työterveyshuolto. Saatavillasi on myös parkkipaikka Turun Kupittaalta.

Kesäharjoittelijan palkka on 2 100 euroa/kk. Jos päätät jatkaa yhteistä matkaa kanssamme, tulevaisuuden palkkaneuvotteluihin vaikuttavat aiempi kokemus, osaaminen sekä halu ja mahdollisuus ottaa vastuuta. Palkitsemme atr-softereitamme myös bonuksella hyvästä tuloksesta sekä pitkästä ATR-urasta.

Pyrimme aina, että yhteinen matkamme jatkuu myös kesän jälkeen. Lähes kaikki kesätyöntekijämme jatkavat meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Monet ovat myös kirjoittaneet opinnäytetyönsä yhdessä sovitusta aiheesta ja siirtyneet valmistuttuaan täyspäiväisesti osaksi joukkoamme. Meille on tärkeää tukea, että saat opintosi valmiiksi ja saat opintojesi ohessa myös treenata käytännön ohjelmistokehitystaitoja.

Henkilöstökyselyjemme mukaan meillä työskentelyssä parasta ovat osaavat ja ystävälliset työkaverit, tapa, jolla ihmisiin luotetaan, sekä rento työympäristö. Emme väitä olevamme täydellisiä, mutta olemme erittäin kiinnostuneita kehittymään työntekijöidemme parhaaksi!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kiinnostusta oppia uusia asioita, kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja positiivista can do -asennetta. Myös perustiedot ohjelmistokehityksestä ja kokemus ohjelmoinnista jollain ohjelmointikielellä esim. koulu- tai vapaa-ajan projektissa ovat välttämättömiä.

Arvostamme mm. kokemusta C#:sta tai Javasta, tietokannoista ja moderneista web-teknologioista (kuten React tai Angular).

Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, pidät asiakkaan lähellä työskentelystä ja uskallat pyytää tarvittaessa myös apua.

Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Kokemuksia viime kesältä

Kesällä 2022 meillä aloitti kaksi uutta atr-softeria. Heidän ensimmäinen projektinsa oli teknologiapäivitys, jossa koko sovelluksen käyttöliittymän koodi korvattiin nykyaikaisella Reactilla.

 

”Projektia kuvailisin mielenkiintoisena, sillä minulla ei ollut aiempaa kokemusta käyttöliittymän teknologian päivityksestä. Projektin kautta sai uutta ja erilaista näkökulmaa ohjelmistokehityksestä koulun projekteihin verrattuna.

Parasta kesässä oli varmastikin uuden oppiminen ja työelämään totuttautuminen. Olin positiivisesti yllättynyt, miten nopeasti oppi talon tavoille ja pääsi projektia kehittämään.

Yleisellä tasolla voin sanoa, että koen ryhmä-/parityötaitojen, koodaustaitojeni ja hieman jopa projektinhallintataitojeni kehittyneen.”

Jere
Tekee nykyisin töitä opintojen ohessa kahtena päivänä viikossa

 

“Parasta on ollut mukava ja rento työympäristö, etätyömahdollisuus, joustavat työajat sekä luottamus työnantajan ja työntekijöiden välillä.

Olen päässyt haastamaan itseäni useampaan otteeseen projektin kehityksen aikana ja kasvanut ohjelmistokehittäjänä ja tiimitoverina.”

Alex
Työskentelee nykyisin kokopäiväisenä ohjelmistokehittäjänä

Kiinnostuitko?

Kerro osaamisestasi, opinnoistasi ja mikä sinua ohjelmistokehityksessä kiinnostaa 31.1.2023 mennessä täyttämällä kesätyöhakemus.

Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten opintorekisteriotteesi pdf-muodossa.

 

Jos sinulla heräsi tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä Ringaan:

Ringa Masalin
+358 40 502 0285
ringa.masalin@atrsoft.com

Voit myös tutustua atr-softereidemme uratarinoihin blogissamme.

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin Ringalle, joka vastaa ATR:llä rekrytoinneista.