ATR Soft juhlisti 22-vuotista matkaansa

Artikkelin lukuaika

2 min

Pääsimme vihdoin kahden koronavuoden jälkeen juhlistamaan ATR Softin siirtymistä kolmannelle vuosikymmenelle. Vietimme 22-vuotissyntymäpäivää keväisessä säässä Turun saaristossa.

Juhlapäivä täyttyi yhdessä tekemisestä, kuulumisista, naurusta ja keskusteluista. Kilpailimme yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta -tiimikisassa sekä nautimme maasavusaunan lämmöstä ja magikoomikko Risto Leppäsen huikeasta showsta.

Heille, jotka eivät päässeet livenä paikalle, toimitimme kisaeväät tapahtumaa edeltävänä päivänä kotiin ja avasimme toimistolta lähtiessämme ATR Action Cam -striimin. Kotoa pääsi seuraamaan bussimatkan tunnelmaa, lentämään dronen kyydissä ja seuraamaan päivän ohjelmaa.

Juhlissa oli mukana myös kaksi perustajajäsentä.

”Silloin 22 vuotta sitten, kun perustimme tämän yrityksen, meillä oli ajatus saada aikaan paikka, missä olisi mukava tehdä töitä koko työura. Halusimme tehdä kiinnostavia asioita, mukavien ja osaavien ihmisten kanssa. Olemme saaneet vuosien mittaan tutustua tosi moneen, osaavaan ja erilaiseen henkilöön. Haluan kiittää kaikkia yhteisestä matkasta!

Pidetään jatkossakin kiinni tavastamme toimia ja rakennetaan yhdessä mukava ja joustava ympäristö, jossa ei ole liikaa byrokratiaa. Se on ollut aina se ydin ajatus – tehdään eikä ihmetellä”, kiteytti illallisella hallituksen puheenjohtaja, itsekin edelleen asiakasprojekteissa työskentelevä Mika Reinilä.

Otimme yhdessäolon hetkiä talteen ja koostimme videon. Kurkkaa, mitä kaikkea teimme syntymäpäivän kunniaksi yhdessä!

Keväinen, lämmin sää helli Turun saaristossa.

Markkinointijohtaja