Tiivis yhteistyö tuo joustoa

Meyer Turku

Meyer Turku tarvitsi IT-toimittajan kehittämään uusia toimintaa tehostavia ratkaisuja sekä ylläpitämään olemassa olevia järjestelmiä.

”Tosi tyytyväisiä, kaikki on mennyt sujuvasti.”
Helka Myrskyranta, IT Delivery Manager, Meyer Turku Oy

Tarve

Meyer Turun telakan historia ulottuu lähes 300 vuoden päähän. Viimeisten vuosikymmenten aikana digitaalisuus laivan rakennuksessa on kiihtynyt kiihtymistään ja sen tuomiin tarpeisiin ja mahdollisuuksiin Meyer Turku on tarvinnut kumppanin kehittämään uusia toimintaa tehostavia ratkaisua ja ylläpitämään olemassa olevia järjestelmiä.

Yritys

Meyer Turku Oy, jonka Meyerin perhe omistaa, on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Meyer Turku on erikoistunut rakentamaan hyvin monimutkaisia, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Telakan tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluvat korkean teknologisen osaamisen varmistaminen ja jatkuva kehitystyö.

Ratkaisu

ATR Soft valikoitui vuonna 2016 kilpailutuksen kautta toteuttamaan Meyer Turun digitaalisen viikonlopputyölupajärjestelmän. Projektin jälkeen yhteistyö on laajentunut mm. olemassa olevien liiketoimintasovellusten ja tietokantojen ylläpito- ja tukipalveluihin, erilaisten lisäkäsiä tarvitsevien ja väliaikaisten IT-roolien täyttämiseen, datamigraatioihin, uusien liiketoimintasovellusten kehittämiseen ja integraatioiden toteutukseen.

Teknologiat

Kuten usealla isolla yrityksellä, myös Meyer Turulla on paljon erilaisia teknologioita käytössä.

.NET & C#, Java, PHP, HTML5, Javascript, sFTP, SQL, Oracle, SQL Server, Excel & VBA, Kronodoc, AutoCAD, SOLIDWORKS

.NET

AutoCAD

C#

Excel

HTML5

Java

Javascript

Kronodoc

Oracle

PHP

sFTP

SOLIDWORKS

SQL

SQL Server

VBA