Etusivulle

Sovellushallintapalvelu vapauttaa työaikaa kehitystyöhön

Seuraavaksi

"ATR Softin palvelut mahdollistavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parempaa tukea ja käyttökokemusta. Yhteistyö ATR Softin IT-asiantuntijoiden kanssa on toiminut todella hyvin”

Matti Ilola, IT Delivery Manager, Collaboration Solutions, Meyer Turku Oy

Tarve

Meyer Turun IT-osastolla oli tarve löytää kumppani pitämään huolta liiketoimintasovellusten tukeen liittyvistä asioista. Tarpeen taustalla oli ajatus vapauttaa omien työntekijöiden työaikaa liiketoimintaa ja tehokkuutta kehittäviin toimiin.

Resursoinnin lisäksi tavoitteena oli rakentaa palvelumalli, jossa tiedonhallinta on sovittu, tarvittava osaaminen hallittu toimittajan puolelta ja palvelutason mukainen vasteaika voidaan viestiä liiketoimintayksiköille.

Ratkaisu

Tarpeen ympärille rakennettiin IT-palveluiden hallintamalli perustuen ITIL:n prosessimalleihin sekä ottaen Meyer Turun sovelluskohtaiset ominaisuudet huomioon. Näiden lähtökohtien avulla suunniteltiin skaalautuva sovellushallintapalvelu, jonka myötä toimimme yhteistyössä Meyer Turun kanssa ja hallinnoimme liiketoimintasovellusten tuki- ja elinkaaripalveluita.

Ratkaisumallin osaksi valittiin häiriöiden hallinta, valvontapalvelut, tukipyyntöjen suorittaminen sekä sovelluskohtaisesti valittava elinkaaren hallintapalvelu. Elinkaarenhallintaan kuuluu olennaisena osana kehityspalvelut, sovellusasennukset sekä rutiininomaiset tietoturvapäivityspalvelut.

Sovellushallintapalvelun perusajatuksiin kuuluva skaalautuvuus sallii liiketoimintasovellusten ja -ratkaisujen siirtämisen palvelun piiriin tai pois sieltä hyvin joustavasti.

Raportointi rakennettiin tukemaan päätöksentekoa ja näkyvyyttä liiketoimintasovellusten saatavuuteen sekä tukitarpeisiin.

Kokonaisuudessaan sovellushallintapalvelumalli mahdollistaa Meyer Turulle sovellusten toimittamisen liiketoimintayksiköille hallitulla, skaalautuvalla sekä parhaisiin käytäntöihin pohjautuvalla toimintatavalla.

Teknologiat

IT Service Management, IT Service Delivery, ITIL, Jira Service Management, Confluence, ServiceNow, Oracle DB, MS SQL

Haluaisitko lisätietoa?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin toimarillemme Teemulle, joka tietää asiakkuuksista eniten.

Etusivulle

Lue seuraavaksi

Teollisuus