Jatkuvan palvelun malli rakentaa yhteistä ymmärrystä

Lowell

Vuonna 2016 ATR Soft valikoitui Lowellin projektin toimittajaksi. Nykyään ATR Soft kehittää ja ylläpitää Lowellin liiketoimintajärjestelmiä Nordic-tasoisesti.

”Kaikki toimii niin kuin pitääkin.”
Jari Aalto, Development Manager, Information Services, Lowell

Tarve

Vuonna 2016 Lowell (Suomessa aiemmin Lindorff) haki IT-toimittajaa kehittämään informaatiopalveluihin yritysten taloustilanteiden seurantaa ja raportointia. ATR Soft valikoitui projektin toimittajaksi ja projektissa luotiin automatisoitu ratkaisu, jolla asiakastietoja pystytään seuraamaan ja asiakaskunnassa tapahtuneisiin muutoksiin reagoimaan nopeasti.

Yritys

Eurooppalainen Lowell on luotonhallinnan suunnannäyttäjä ja toimialan eettisyyden edelläkävijä. Lowell toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Lowellin asiakkaina on 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Nykytilanne

Lowellin ja ATR Softin yhteistyö on jatkunut ja kasvanut. Nykyään ATR Soft kehittää ja ylläpitää Lowellin liiketoimintajärjestelmiä Nordic-tasoisesti. ATR Soft vastaa sekä Digital Channels että Information Services -alueiden järjestelmien kehittämisestä.

Teknologiat

C# & .NET, HTML5, Javascript, React, AngularJS, IIS, AWS, SQL, SQL Server

.NET

AngularJS

AWS

C#

HTML5

IIS

Javascript

React

SQL

SQL Server