Työskentelemme ja onnistumme yhdessä. Tapamme tehdä töitä on joustava ja edistämme kaikessa toiminnassamme avoimuutta – työkulttuurimme perustana on reilu peli.

ATR rekrytoi

Oletko kyvykäs ja innokas työntekijä, joka kehittää intohimoisesti uusia ideoita ja visioita? Jos vastasit kyllä, hae meille. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työmahdollisuuksia, jotka edistävät ammatillista kasvua ja osaamista erityisillä teknologian osa-alueilla sekä asiakasprojekteissa. Olemme kasvava yritys ja meillä on aina tilaa uusille osaajille.

Kykyjä jollakin ohjelmistokehityksen osa-alueella? Älä epäröi, vaan hae meille jo tänään lähettämällä avoin hakemus!

 

Teemu Tasanto
CEO
rekry(@)atrsoft.com
+358 40 767 8920

Hmm… Miltäköhän ATR:ssä työskentely voisikaan maistua?

“As the only Chinese woman employee in ATR Soft Oy, I think I am so lucky to be here to work with so many talented young people. I feel I am truly valued in the company. I will celebrate my 7th work anniversary in this year.”

Zhenying – Senior Application Specialist – ATR:ssä vuodesta 2009

”Usean vuoden IT-alan kokemuksen jälkeen ATR on ensimmäinen firma, jonne tulee aina mielellään töihin. Hauskat ja erittäin pätevät työkaverit yhdistettynä firman joustavaan meininkiin toimii!”

Ville – Senior SW Engineer – ATR:ssä vuodesta 2014

”No, onhan se ihan eri fiilis olla yksi viidestäkymmenestä kuin yksi viidestätuhannesta. Minulle sopii se, että saa itse ottaa vastuuta tekemisistään eikä kuitenkaan ole ollut sellainen olo, että heitetään yksin syvään veteen selviytymään, vaan omalta porukalta voi ja uskaltaa aina kysyä, jos joku asia mietityttää. Tosi tärkeä juttu työpaikan valinnassa oli myös, että läpi koko firman asiakasta arvostetaan ja asiakkaat nähdään kumppaneina eikä pelkästään rahantekovälineinä.”

Tarina – SW Test Lead – ATR:ssä vuodesta 2016

”Being part of ATR makes every day an exciting opportunity to learn something new and the work environment allows you to constantly invent a new way to design software. Low level of hierarchy improves the developing process  and decision making as everyone opinion is counted in the balance.“

Eric – SW Project Manager – ATR:ssä vuodesta 2005

Arvostamme työntekijöitämme

TULOSPALKKIOJÄRJESTELMÄ
TERVEYSTALON TYÖTERVEYSPALVELUT
AMMATILLISEN KEHITTYMISEN TUKEMINEN
PYSÄKÖINTIETU
PELI- JA LENKKIPORUKAT
NETTILIITTYMÄT