Työskentelemme ja onnistumme yhdessä. Tapamme tehdä töitä on joustava ja edistämme kaikessa toiminnassamme avoimuutta – työkulttuurimme perustana on reilu peli.

ATR rekrytoi

Oletko kyvykäs ja innokas työntekijä, joka kehittää intohimoisesti uusia ideoita ja visioita? Jos vastasit kyllä, hae meille. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työmahdollisuuksia, jotka edistävät ammatillista kasvua ja osaamista erityisillä teknologian osa-alueilla sekä asiakasprojekteissa. Olemme kasvava yritys ja meillä on aina tilaa uusille osaajille.

Haemme erityisesti tällä hetkellä

CAD Support Specialist, Turku

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ulospäinsuuntautuneita CAD Support Specialisteja työskentelemään asiakkaidemme päivittäisenä tukena.

ATR Soft on turkulainen 60 ammattilaisen ohjelmistopalveluyritys. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Asiakkaamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita useilta eri toimialoilta. Suurimmat toimialueemme ovat teollisuus, yhteiskunta ja talous. Toteutamme ratkaisuja asiakasprojekteissa sekä omia tuotteita kehittäen. Yrityksemme omistajat osallistuvat projekteihin muiden ohella ja liiketoimintapäätökset tehdään tehokkaasti matalassa organisaatiossa.

Mitä CAD Support Specialistin tehtävään kuuluu?

Vastaat täysipäiväisesti asiakkaamme liiketoiminnan tukemisesta CAD/PDM-järjestelmien osalta heidän tiloissaan. Tehtäviisi kuuluu mm. palveluportfoliohallinta ja tekniset hankinnat tarvekartoituksesta lähtien, IT-näkökulman esiintuominen ja neuvonta ohjelmistokehitysprojekteissa, lisenssipäivitykset, pääkäyttäjien kyselyihin vastaamista. Vastaat siis siitä, että järjestelmät ovat toimintakunnossa ja vastaavat käyttäjien tarpeita. Et niinkään istu yksin työpöytäsi ääressä vaan kommunikoit eri tahojen kanssa ja ratkaiset haasteita yhdessä heidän kanssaan. Toimit välikätenä käyttäjien ja toimittajien välillä.

Mitä edellytämme sinulta?

Taustasi voi olla esim. teknisen konsultoinnin puolelta. Sinun olisi hyvä ymmärtää hieman suunnitteluohjelmista, mallinnuksesta, lisenssi- ja projektinhallinnan työkaluista. Syvällistä käyttökokemusta näistä ei tarvita vaan ymmärrys, mistä on kyse, riittää. Englanninkielen taito on edellytys.

Tehtävässä menestymisen kulmakiviä ovat erityisesti yhteistyötaidot, positiivinen ja oma-aloitteinen tartu härkää sarvista -asenne sekä kyky kuunnella asiakasta ja astua hänen saappaisiinsa. Työssä tarvitset kärsivällisyyttä ja rohkeutta kysyä yhä uudelleen. Vaikeatkaan tilanteet eivät saa sinua hämilleen vaan nautit ongelmanratkaisusta. Sinun tulee olla aidosti läsnä asiakkaan iholla sekä tarjota isokin palanen empatiaasi. Olet pelkäämätön heittäytyjä tilanteessa kuin tilanteessa. Useimmiten et kuitenkaan ole se, joka kertoo taustat ja vastaukset vaan se, joka kuuntelee, kysyy ja kertoo oman näkemyksensä jämäkästi, kun sen aika on.

Työskennellessäsi ATR Softilaisena asiakkaamme palveluksessa, oleellista on myös valmius omaksua tuplarooli molempien tahojen edustajana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1. osoitteeseen: rekry@atrsoft.com. Käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Tasanto, p. 040 7678920, teemu.tasanto@atrsoft.com.

 

ICT Reporting Specialist, Tampere

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ICT Reporting Specialistia työskentelemään asiakkaamme päivittäisenä tukena.

ATR Soft on 60 ammattilaisen ohjelmistopalveluyritys. Meillä on toimistot Turussa ja Tampereella. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Asiakkaamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita useilta eri toimialoilta. Suurimmat toimialueemme ovat teollisuus, yhteiskunta ja talous. Toteutamme ratkaisuja asiakasprojekteissa sekä omia tuotteita kehittäen. Yrityksemme omistajat osallistuvat projekteihin muiden ohella ja liiketoimintapäätökset tehdään tehokkaasti matalassa organisaatiossa.

Mitä ICT Reporting Specialistin tehtävään kuuluu?

Vastaat täysipäiväisesti asiakkaamme liiketoiminnan kehittämisestä raportointijärjestelmien osalta yhdessä toisen ATR Softilaisen kanssa. Tehtäviisi kuuluu raportointiympäristön kehittäminen ja raporttien tekeminen eri osa-alueille, mm. tuotanto, hankinnat, talous ja HR. Vastaat siitä, että raportointi vastaa käyttäjien tarpeita ja toimii moitteettomasti. Toimit eri tahojen yhteen saattajana tuoden esiin IT-näkökulman. Kehität tietovarastointia, edistät järjestelmien integraatioita ja välillä myös teet niitä, rakennat käyttäjäystävällisiä raportteja ja ylläpidät raportointialustaa.

Mitä edellytämme sinulta?

Sinulla on kokemusta jostain isommasta raportointivälineestä, kuten MS Power BI, Qlik, Tableau yms. SQL Server Integration Services -paketit ovat sinulle tuttuja ja ETL-prosessit yleisesti. Hallitset vähintään SQL-kielen perusteet. Tietokannat ovat myös lähellä sydäntäsi. Olet analyyttinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Englanninkielen taito on edellytys. Taloushallinnan, toimitusprosessien ja toiminnanohjausjärjestelmien ymmärrys on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä menestymisen kulmakiviä ovat erityisesti yhteistyötaidot, positiivinen ja oma-aloitteinen tartu härkää sarvista -asenne sekä kyky kuunnella asiakasta ja astua hänen saappaisiinsa. Työssä tarvitset kärsivällisyyttä sekä rohkeutta kysyä yhä uudelleen. Vaikeatkaan tilanteet eivät saa sinua hämilleen vaan nautit ongelmanratkaisusta.

Työskennellessäsi ATR Softilaisena asiakkaamme palveluksessa, oleellista on myös valmius omaksua tuplarooli molempien tahojen edustajana. Valmius matkustamiseen on myös tärkeää, sillä asiakkaamme eivät välttämättä sijaitse sillä paikkakunnalla missä yleensä työskentelet.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1. osoitteeseen: rekry@atrsoft.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Tasanto, p. 040 7678920, teemu.tasanto@atrsoft.com.

 

Kykyjä jollakin ohjelmistokehityksen osa-alueella? Älä epäröi, vaan hae meille jo tänään lähettämällä avoin hakemus!

 

Teemu Tasanto CEO rekry(@)atrsoft.com +358 40 767 8920

Hmm… Miltäköhän ATR:ssä työskentely voisikaan maistua?

“As the only Chinese woman employee in ATR Soft Oy, I think I am so lucky to be here to work with so many talented young people. I feel I am truly valued in the company. I will celebrate my 7th work anniversary in this year.”

Zhenying – Senior Application Specialist – ATR:ssä vuodesta 2009

”Usean vuoden IT-alan kokemuksen jälkeen ATR on ensimmäinen firma, jonne tulee aina mielellään töihin. Hauskat ja erittäin pätevät työkaverit yhdistettynä firman joustavaan meininkiin toimii!”

Ville – Senior SW Engineer – ATR:ssä vuodesta 2014

”No, onhan se ihan eri fiilis olla yksi viidestäkymmenestä kuin yksi viidestätuhannesta. Minulle sopii se, että saa itse ottaa vastuuta tekemisistään eikä kuitenkaan ole ollut sellainen olo, että heitetään yksin syvään veteen selviytymään, vaan omalta porukalta voi ja uskaltaa aina kysyä, jos joku asia mietityttää. Tosi tärkeä juttu työpaikan valinnassa oli myös, että läpi koko firman asiakasta arvostetaan ja asiakkaat nähdään kumppaneina eikä pelkästään rahantekovälineinä.”

Tarina – SW Test Lead – ATR:ssä vuodesta 2016

”Being part of ATR makes every day an exciting opportunity to learn something new and the work environment allows you to constantly invent a new way to design software. Low level of hierarchy improves the developing process  and decision making as everyone opinion is counted in the balance.“

Eric – SW Project Manager – ATR:ssä vuodesta 2005

Arvostamme työntekijöitämme

TULOSPALKKIOJÄRJESTELMÄ
TERVEYSTALON TYÖTERVEYSPALVELUT
AMMATILLISEN KEHITTYMISEN TUKEMINEN
PYSÄKÖINTIETU
PELI- JA LENKKIPORUKAT
NETTILIITTYMÄT