Varmista kilpailukykysi IoT-aloitustyöpajan avulla

Varmista kilpailukykysi IoT-aloitustyöpajan avulla

Kilpailukyvyn säilyttäminen perinteisin menetelmin käy koko ajan hankalammaksi. IoT eli teollinen internet tuo avun tarjoamalla uusia mahdollisuuksia erottautua kilpailijoista ja luoda uusia ansaintamalleja. Tämä tehdään jo olemassa olevaa tietoa tai prosessistasi kerättävää uutta tietoa hyödyntämällä.

ATR Soft järjestää yrityksellesi työpajan, joka kokoaa firmasi osaajat ja päättäjät, tuo tietoa IoT:n mahdollisuuksista sekä ohjaa ideoimaan konkreettisia ratkaisuja liiketoimintasi edistämiseksi. Työpajan tavoitteena on antaa lisää tietoa, löytää oikea kulkusuunta sekä tarjota keinoja konkreettisiin ensiaskeleisiin IoT:n hyödyntämiseksi.

IoT:n hyödyntäminen on yrityksen strateginen päätös eikä muusta toiminnasta erillinen toimenpide. Siksi on tärkeää, että työpajaan osallistuu ihmisiä niin johdosta, myynnistä kuin tekniikasta. Tehokkaimmillaan päivän mittainen työpajamme on noin 10 hengen ryhmälle. Oman toimiston rutiinit kannattaa jättää taakse ja tulla tänne Turku Science Parkiin etsimään keinoja liiketoiminnan tehostamiseksi. IoT-aloitustyöpajan hinta on alkaen 3000 €.

Varmista kilpailukykysi muuttuvassa liikemaailmassa, ja ota yhteyttä:

 

Mira E

Mira Ekbom, IoT Account Executive
p. 040 574 5785

mika_h

Mika Hanski, Project and Communications Manager
p. 040 630 5495