Hei opiskelija, tehdään
yhdessä ohjelmointiunelmistasi
totta!

C

ATR Softilla kaikki on mahdollista.
Tule ja löydä kanssamme oma polkusi
useista eri vaihtoehdoista.

Oletko vailla työharjoittelupaikkaa? Haluatko työskennellä joustavasti opintojesi
ohessa? Kuulostavatko rento meininki ja monipuoliset mahdollisuudet sinusta houkuttelevilta? Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, ATR Soft on oikea paikka juuri sinulle.

Työharjoittelu

Kesätyö

Osa-aikatyö

Opinnäyteyhteistyö

1. työpaikka

Haluamme tarjota sinulle samoja töitä, joita meillä muutenkin tehdään. Näin pääset heti kokemaan, millaista ohjelmistokehityksen parissa työskentely todellisuudessa on. Uskomme, että tämä tukee parhaiten myös opintojasi.

Tunnistamme tietysti sen, ettet ole vielä valmis ammattilainen, emmekä sitä odotakaan. Käytössäsi on osaavien kollegoiden tuki ja tarjoamme sinulle tilaa ja mahdollisuuksia oppia. Meillä jokainen opiskelija on heti arvostettu osa ATR Softereita.

Kehity työtä tekemällä ja yhdessä
oppimalla eri teknologioiden teräväksi
moniosaajaksi

Tällä hetkellä käytetyimmät ohjelmointikielemme ovat C# ja Java. Valitsemme aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvan teknologian, mutta jommankumman kielen osaaminen auttaa parhaiten pääsemään alkuun. Tämä ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys.

Tärkeintä on ohjelmointiajattelu ja -kokemus jollain kielellä. Lisäksi oleellista on, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja perehtyä uusiin teknologioihin. Vaikka C# ja Java ovat nyt käytetyimmät kielemme, on tilanne todennäköisesti muutaman vuoden päästä aivan toinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eikä siinä vielä kaikki – tähtäämme
kanssasi vakituiseen työsuhteeseen!

Tavoitteemme on löytää välillemme yhteistyömalli, joka pyrkii valmistumisesi jälkeen vakituiseen työpaikkaan. Työtapamme ovat joustavia, joten opintojen ja työn yhdistäminen onnistuu meillä luontevasti toiveidesi ja tilanteesi mukaan.
Meille tärkeintä on, että opintosi etenevät ja tunnet työn ja opiskelun tasapainon sopivaksi.

Ringa kertoo ATR Softerin tärkeimmät ominaisuudet

Kiinnostuitko?

Etsitään yhdessä juuri sinun tilanteeseesi toimivin ratkaisu.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Ringa Masalin
People and Culture

rekry(@)atrsoft.com
+358 40 502 0285

Tarinoita ATR Softereista

Kesätyönä etätyö – näin sujui etäkesä ATR Softilla

Kesätyönä etätyö – näin sujui etäkesä ATR Softilla

Päätin heti vuoden alussa, että nyt on aika hakea tosissaan koulutustani vastaavaa työpaikkaa. Opiskelin tuolloin neljättä vuotta tietotekniikkaa Turun yliopistossa. Laitoin CV:n kuntoon, tein LinkedIn-profiilin ja aloin käydä läpi Turusta löytyviä mahdollisuuksia....

ATR Softer Ira Lindholm

ATR Softer Ira Lindholm

Software Developer Ira Lindholm, 25Miten minusta tuli ATR Softer?Lapsena minulla ei ollut mitään haaveammattia. Ahdistuin, kun sitä ei alkanut kuulua, enkä oikein tiennyt mitä haluan tehdä. Pelkäsin, löydänkö ikinä sitä omaa juttua. Tietysti välillä ajattelin, että...

ICT ShowRoom 2020 tuomariston silmin

ICT ShowRoom 2020 tuomariston silmin

ICT Showroom on monivuotisen historian omaava tapahtuma, jossa Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijat esittelevät ICT-projektikurssien tuotoksiaan. Olin ensi kertaa mukana tuomaristossa ja yllätyin positiivisesti, miten paljon kaikki...

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com