Hei opiskelija, tehdään
yhdessä ohjelmointiunelmistasi
totta!

C

ATR Softilla kaikki on mahdollista.
Tule ja löydä kanssamme oma polkusi
useista eri vaihtoehdoista.

Oletko vailla työharjoittelupaikkaa? Haluatko työskennellä joustavasti opintojesi
ohessa? Kuulostavatko rento meininki ja monipuoliset mahdollisuudet sinusta houkuttelevilta? Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, ATR Soft on oikea paikka juuri sinulle.

Työharjoittelu

Kesätyö

Osa-aikatyö

Opinnäyteyhteistyö

1. työpaikka

Haluamme tarjota sinulle samoja töitä, joita meillä muutenkin tehdään. Näin pääset heti kokemaan, millaista ohjelmistokehityksen parissa työskentely todellisuudessa on. Uskomme, että tämä tukee parhaiten myös opintojasi.

Tunnistamme tietysti sen, ettet ole vielä valmis ammattilainen, emmekä sitä odotakaan. Käytössäsi on osaavien kollegoiden tuki ja tarjoamme sinulle tilaa ja mahdollisuuksia oppia. Meillä jokainen opiskelija on heti arvostettu osa ATR Softereita.

Kehity työtä tekemällä ja yhdessä
oppimalla eri teknologioiden teräväksi
moniosaajaksi

Tällä hetkellä käytetyimmät ohjelmointikielemme ovat C# ja Java. Valitsemme aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvan teknologian, mutta jommankumman kielen osaaminen auttaa parhaiten pääsemään alkuun. Tämä ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys.

Tärkeintä on ohjelmointiajattelu ja -kokemus jollain kielellä. Lisäksi oleellista on, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja perehtyä uusiin teknologioihin. Vaikka C# ja Java ovat nyt käytetyimmät kielemme, on tilanne todennäköisesti muutaman vuoden päästä aivan toinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eikä siinä vielä kaikki – tähtäämme
kanssasi vakituiseen työsuhteeseen!

Tavoitteemme on löytää välillemme yhteistyömalli, joka pyrkii valmistumisesi jälkeen vakituiseen työpaikkaan. Työtapamme ovat joustavia, joten opintojen ja työn yhdistäminen onnistuu meillä luontevasti toiveidesi ja tilanteesi mukaan.
Meille tärkeintä on, että opintosi etenevät ja tunnet työn ja opiskelun tasapainon sopivaksi.

Ringa kertoo ATR Softerin tärkeimmät ominaisuudet

Kiinnostuitko?

Etsitään yhdessä juuri sinun tilanteeseesi toimivin ratkaisu.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Ville Oksanen
People and Culture

rekry(@)atrsoft.com
+358 44 275 8444

Tarinoita ATR Softereista

Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus

Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus

Joona Uutela & Joakim RiikonenMiten sujui kesä ATR Softilla?Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus   Kesätyökausi 2021 on saatu onnistuneesti päätökseen. People & Culture vastaavamme Ville haastatteli kesätyöntekijöitämme Joonaa ja...

ATR Softer Ville Oksanen

ATR Softer Ville Oksanen

People & Culture Specialist Ville Oksanen, 41Miten hyppäys Senior Software Engineer roolista People & Culture Specialistiksi tapahtui?Tässä on ehtinyt reilun 12 vuoden IT-uran aikana osallistua lukuisiin ATK-hankkeisiin monilla eri rooleilla. On kirjoitettu...

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com