Keskity siihen mistä innostut eniten, me pidämme huolen kaikesta muusta

C

Me ATR Softilla haluamme, että pääset työskentelemään juuri sellaisten asioiden parissa, jotka sinua eniten kiinnostavat. Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää. Halutessasi voit paneutua syvemmin yhteen asiaan tai kokeilla samanaikaisesti useita eri rooleja. Ajan myötä kiinnostuksen kohteet vaihtuvat ja silloin teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Vahvuutena inhimillisyys, vapaus ja vaikutusmahdollisuudet

Työnantajana pyrimme osaltamme pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Avoimella ja keskustelevalla ilmapiirillä, yhteisellä hauskanpidolla sekä ajanmukaisilla työtiloilla ja -välineillä haluamme saada sinut viihtymään.

Kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti vaan oleellisinta on halu hoitaa koko ohjelmistokehitysprojekti alusta loppuun. Koodarimme ovat full stack -kehittäjiä, joista jokaisella on omat vahvuusalueensa. Halu ja kyky omaksua jatkuvasti uutta korostuu ATR Softereiden keskuudessa, sillä käytämme aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvia teknologioita.

Vuodesta toiseen ATR Softerit nostavat luottamuksen työntekijöihin yhdeksi tärkeimmistä viihtyvyystekijöistä. Meillä saat vapauden hoitaa työsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Vapaus tuo mukanaan kuitenkin myös vastuuta. Tarpeen mukaan tukenasi ovat aina auttamishaluiset kollegat.

Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa liiketoiminnan kehitykseen. Aina parempi, jos itse tunnistat yhteisen kehitysmahdollisuuden ja lähdet aktiivisesti edistämään sitä. Jaamme tietoa läpinäkyvästi, haluamme kuulla jokaisen mielipiteen ja edistämme asioita yhdessä jokaisen mielenkiinnon mukaan.

Tutustu meihin tarkemmin lukemalla Tarina ATR Softereista ja kolmesta viisaasta miehestä.

Avoimet työpaikat

Summer Trainee – Software Developer 

”Oletko harjoittelijana kiinnostunut työskentelemään tosielämän ohjelmistokehitystehtävissä? Jos vastasit kyllä, ATR Soft tarjoaa tähän mahdollisuuden! Rekrytoimme kesäksi kaksi uutta harjoittelijaa työskentelemään toukokuusta elokuuhun.”

Software Developer

”Oletko etevä full stack -kehittäjä, jolle asiakasrajapinnassa työskentely on luontevaa? Meillä sinun on mahdollista johtaa omaa tekemistäsi ja kasvaa tekijänä haluamaasi suuntaan.”

Avoin hakemus

”Millainen ATR Softer sinä olisit? Kerro meille mistä sinä innostut ja mitä olisit kiinnostunut meillä tekemään.”

Lähetä avoin hakemus meille osoitteeseen: rekry@atrsoft.com

Arvostamme työntekijöitämme

Tulosbonus

Jaamme vuosittain osan voitollisesta tuloksesta ATR Softereille. Bonuksen suuruus riippuu tyypillisesti voitollisen tuloksen määrästä ja asiakastyytyväisyydestä.

Palveluvuosibonus

Muistamme pitkäaikaisia työn sankareita palkitsemalla 5, 10 jne. vuoden kohdalla bonuspalkalla.

Laajennettu työterveyshuolto

Käytössäsi on Terveystalon työterveyspalvelut sisältäen esim. erikoislääkärikäynnit ja laajennetut laboratoriopalvelut.

Pysäköintietu

Kupittaalla parkkipaikat ovat tiukassa, mutta toistaiseksi olemme onnistuneet tarjoamaan kaikille halukkaille maksuttoman parkkipaikan lähiseudulta.

Lounasetu

Voit halutessasi hyödyntää ePassin lounasetua, jolloin me maksamme osan lounaasi hinnasta.

Liikunta- ja kulttuurietu

Kannustamme ATR Softereita pitämään huolta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Tätä verovapaata työsuhde-etua on tarjolla halukkaille parin sadan euron edestä vuosittain.

Puhelinetu

Saat halutessasi puhelinedun eli laitteen ja liittymän, työ- ja vapaa-ajan käyttöön.

Nettiliittymä kotiin

Tuemme etätyötä ja maksamme sinulle siksi palkan lisänä nettiedun.

Kiinnostu ja kehity

Kannustamme jatkuvaan uuden oppimiseen. Sinulla on käytössäsi yksi työpäivä joka kuukausi ammatillisen osaamisesi kehittämiseen. Valinta on sinun ja saat vahvistaa juuri niitä taitoja, jotka itse koet tärkeimmiksi ja mielenkiintoisimmiksi.

Joustavat työtavat

Työaikamme ovat joustavat ja etätöitä voit tehdä toiveidesi ja mahdollisuuksien mukaan. Työskentelemme tyypillisimmin muutaman hengen huoneissa, joissa jokaisella on oma työpiste. Meillä ei ole tapana jäykistellä ja vältämme typeriä sääntöjä. Jokaisella on vapaus ja vastuu toimia järkevästi kussakin tilanteessa maalaisjärkeä noudattaen. Toki meilläkin on joitain yhteisiä käytäntöjä, joita pyrimme kaikki noudattamaan.

Sählyvuoro

Kerran viikossa kohotamme kuntoa yhdessä ja pelaamme porukalla sählyä Kupittaan palloiluhallissa. ATR Soft maksaa tilavuokran.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Järjestämme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja porukan kiinnostuksen ja innostuksen mukaan. Vakio-ohjelmaan kuuluvat kesäjuhlat, pikkujoulut ja muut illanvietot. Välillä käydään kokeilemassa erilaisia liikuntalajeja, kisaillaan keskenämme tai asiakkaiden kanssa, viihdytään yhdessä pelailun tai kulttuurin parissa. Vain mielikuvitus on yhteisten aktiviteettiemme rajana!

Mitä ominaisuuksia ATR Softerilla on? 

Kiinnostuitko?

Ei haittaa, jos CV:si on viilaamatta ja huippuunsa hiottu
hakemus tekemättä.

Soita tai laita viesti, niin katsotaan yhdessä
löydämmekö sisäisen ATR Softerisi!

Ville Oksanen
People and Culture
rekry(@)atrsoft.com
+358 44 275 8444

Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus

Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus

Joona Uutela & Joakim RiikonenMiten sujui kesä ATR Softilla?Kesätyönä tuntikirjausjärjestelmän mobiilisovelluksen toteutus   Kesätyökausi 2021 on saatu onnistuneesti päätökseen. People & Culture vastaavamme Ville haastatteli kesätyöntekijöitämme Joonaa ja...

Miten meni koronavuosi – noin niin kuin henkilöstön mielestä?

Miten meni koronavuosi – noin niin kuin henkilöstön mielestä?

Teemme ATR Softilla kattavan henkilöstökyselyn joka kevät. Tänä vuonna kysely tehtiin maaliskuun lopussa. Takana oli kovin erilainen vuosi ja mietimme paljon henkilöstön jaksamista ja fiiliksiä. Jo ennakkoon oli tiedossa, että poikkeuksellinen vuosi aiheutti...

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com