Tarina ATR Softereista ja kolmesta viisaasta miehestä

Olipa kerran kolme viisasta miestä: Herra A, Herra T ja Herra R. Viisaat miehet perustivat Suamen Turun kupeeseen ATR Softin, koko valtakunnan ihmisläheisimmän ohjelmistotalon. Herrat A, T ja R keräsivät ympärilleen innokkaiden, ystävällisten ja ammattitaitoisten ATR Softereiden joukon. Jokainen ATR Softer oli taustaltaan ja persoonaltaan omanlaisensa, mutta heitä kaikkia yhdisti avoimuus, yhdessä tekemisen riemu sekä ylpeys omasta työyhteisöstään.

Eräänä kauniina päivänä koossa
olikin iso liuta taitavia kollegoja ja
tyytyväisiä asiakkaita

ATR Soft on pullollaan lahjakkaita ohjelmistokehittäjiä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee pienempi joukko muita ohjelmistotuotannon ammattilaisia. Talosta löytyy esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, tuotekehityksen, projektinhallinnan, integraatiokehityksen sekä määrittelyn ja suunnittelun osaajia. Tiensä osaksi leppoisaa porukkaamme voi löytää myös tietovarastoinnin ja raportoinnin, testauksen, käyttöönoton ja kouluttamisen tai vaikka tuen ja ylläpidon kautta.

Toimintamme jakautuu kolmeen osaan: projekteihin, jatkuviin palveluihin ja tuoteliiketoimintaan. Asiakkaamme edustavat teollisuutta, taloussektoria ja yhteiskuntaa.

Turku

Iso osa ATR Softin projekteista tehdään paikallisten yritysten kanssa meillä Turussa. Asiakkaat ovat lähellä ja työhön tartutaan henkilökohtaisella otteella.

Tampere

Jotkut meistä ovat kuitenkin valinneet kivisemmän tien ja työskentelevät Turun sijaan Tampereella. Muuta vikaa heissä ei sitten olekaan.

Jotkut meistä ovat kuitenkin valinneet kivisemmän tien ja työskentelevät Turun sijaan Tampereella. Muuta vikaa heissä ei sitten olekaan.

Tampere

Maailma

Elämää on Turun ja Tampereen ulkopuolellakin. Asiakkainamme on myös muualla Suomessa vaikuttavia yrityksiä, jotka ovat tyypillisesti isoja, kansainvälisiä toimijoita. Omien tuotteidemme parissa työskentely luo lisäksi mahdollisuuksia jopa ympäri maailmaa.

Eipä aikaakaan, kun jo huomattiin,
että vastuu ja vapaus
kulkivat käsi kädessä

ATR Softilla pääset työskentelemään lähellä asiakasta, johtamaan omaa tekemistäsi sekä kehittymään ammattilaisena toivomaasi suuntaan. Meillä voit jopa valita oman esihenkilösi.

Rehellisyys, aitous, kannustava ilmapiiri sekä turvallinen työyhteisö saavat sinut loistamaan ja yltämään oman osaamisesi huipulle. ATR Soft on yhtä kuin työntekijänsä. Emme ole täydellisiä, mutta opimme kaikilta työntekijöiltämme jotain uutta ja kehitymme työnantajana.

Meillä jokainen voi vaikuttaa ilman raskaita byrokratian rattaita. Asioista puhutaan ja hyvät ideat toteutetaan. Niin yksinkertaista se on!

Olisiko sinussa ainesta
ATR Softeriksi?

Vielä tänäkin päivänä töitä tehdään intohimolla ja suurella sydämellä Turun Kupittaalla, seitsemänkymmenen ammattilaisen voimin. Kolme viisasta miestä kulkevat ATR Softereiden joukossa kohti uusia seikkailuja. ATR Softin matka jatkuu ja uusia tekijöitä kaivataan mukaan täydentämään tarinaa.

Tarinoita ATR Softereista

Kesätyönä etätyö – näin sujui etäkesä ATR Softilla

Kesätyönä etätyö – näin sujui etäkesä ATR Softilla

Päätin heti vuoden alussa, että nyt on aika hakea tosissaan koulutustani vastaavaa työpaikkaa. Opiskelin tuolloin neljättä vuotta tietotekniikkaa Turun yliopistossa. Laitoin CV:n kuntoon, tein LinkedIn-profiilin ja aloin käydä läpi Turusta löytyviä mahdollisuuksia....

ATR Softer Ira Lindholm

ATR Softer Ira Lindholm

Software Developer Ira Lindholm, 25Miten minusta tuli ATR Softer?Lapsena minulla ei ollut mitään haaveammattia. Ahdistuin, kun sitä ei alkanut kuulua, enkä oikein tiennyt mitä haluan tehdä. Pelkäsin, löydänkö ikinä sitä omaa juttua. Tietysti välillä ajattelin, että...

ICT ShowRoom 2020 tuomariston silmin

ICT ShowRoom 2020 tuomariston silmin

ICT Showroom on monivuotisen historian omaava tapahtuma, jossa Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijat esittelevät ICT-projektikurssien tuotoksiaan. Olin ensi kertaa mukana tuomaristossa ja yllätyin positiivisesti, miten paljon kaikki...

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com