Sales Manager - Turku / etätyö

Etsimme tiimiimme myyntipäällikköä kasvattamaan asiakasverkostoamme. Odotamme sinulta hyviä verkoitumistaitoja sekä aiempaa kokemusta IT-ratkaisujen myyntityöstä ja myyntitiimissä toimimisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa voit valita oman esihenkilösi? Meillä se onnistuu! Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä 100 %:sti etänä.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Saat itse päättää minkä taitosi hiomiseen käytät kuukausittaisen opiskelupäiväsi.

Suunnittelemme uraasi yhdessä omien kiinnostuksiesi pohjalta. Voit rakentaa asiakkuuksia Suomen sisällä ja maailmalla, yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työroolisi on osittain räätälöitävissä vastaamaan osaamistasi ja sitä, mitä haluat oppia.

Panostamme avoimeen ja reiluun työilmapiiriin. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat helposti äänesi kuuluville ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan toimintamme kehittämiseen.

Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajakaista, viikottainen sählyvuoro sekä laaja työterveyshuolto. Saatavillasi on myös parkkipaikka Turun Kupittaalta.

Palkkahaitari tehtävässä on 4 000 – 5000 euroa / kk. Palkkaneuvotteluihin vaikuttavat aiempi kokemuksesi, osaamisesi sekä halusi ja mahdollisuutesi ottaa vastuuta. Palkitsemme myös henkilöstöämme bonuksella hyvästä tuloksesta sekä pitkästä ATR-urasta, jos viihdyt meillä pidempään.

ATR-softerimme kertovat arvostavansa meillä työskentelyssä osaavia ja ystävällisiä kollegoita, rentoa työilmapiiriä ja tapaa, millä ihmisiin luotetaan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme koko ajan kehittymään paremmaksi työpaikaksi henkilöstöllemme.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kykyä rakentaa määrätietoisesti asiakkuuksia. Työnkuvaasi kuuluu uusasiakashankinnan lisäksi asiakassuhteen hoitamista projektien aikana sekä asiakkuuksien kasvattamista pitkällä aikavälillä.

Osaat yksinkertaistaa ja esittää monimutkaiset IT-ratkaisut ymmärrettävinä tarinoina. Työssäsi lisäksi auttaa, jos olet kiinnostunut erilaisista ratkaisuista ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, sillä asiakkaillemme esitettävät ratkaisut ovat usein hyvin yksilöllisiä.

Työskentelet järjestelmällisesti osana myyntitiimiämme ja pidät tiiviisti yhteyttä asiakkuuksiimme. Tehtävänäsi on ansaita asiakkaan luottamus ja varmistaa asiakastyytyväisyys, joka on meidän ylpeytemme aihe.

Liiketoimintamme ytimessä on avoin ja reilu liiketoiminta. Sovit tiimiimme, jos haluat rakentaa pitkäjänteisesti kumppanuuksia, joissa luottamus perustuu avoimeen viestintään, realistisiin työmääräarvioihin, molemminpuoliseen joustoon ja hyvin tehtyyn työhön.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi 30.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@atrsoft.com.

Jos sinulla heräsi tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä Villeen:
Ville Oksanen
+358 44 2758 444
ville.oksanen@atrsoft.com

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin Villelle, joka vastaa ATR:llä rekrytoinneista.