Cloud Architect - Turku / etätyö

Etsimme pilviarkkitehtiä johtamaan nykyisten asiakkaidemme järjestelmien pilveistämistä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pilviratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä sovellusten siirtämisestä Oracle Cloud -pilvipalveluun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa voit valita oman esihenkilösi? Meillä se onnistuu! Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä 100 %:sti etänä.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Saat itse päättää, minkä taitosi hiomiseen käytät kuukausittaisen opiskelupäiväsi.

Suunnittelemme uraasi yhdessä omien kiinnostuksiesi pohjalta. Voit tutustua ohjelmistokehitykseen asiakasprojekteissa ja oman tuotekehityksemme parissa. Työroolisi on osittain räätälöitävissä vastaamaan osaamistasi ja sitä, mitä haluat oppia. Kun jossain vaiheessa haluat vaihtaa roolia tai projektia, teemme sen mahdolliseksi.

Panostamme avoimeen ja reiluun työilmapiiriin. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat helposti äänesi kuuluville ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan toimintamme kehittämiseen.

Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajakaista, viikottainen sählyvuoro sekä laaja työterveyshuolto. Saatavillasi on myös parkkipaikka Turun Kupittaalta.

Palkkahaitari tehtävässä on 4 000 – 5000 euroa / kk. Palkkaneuvotteluihin vaikuttavat aiempi kokemus, osaaminen sekä halu ja mahdollisuus ottaa vastuuta. Palkitsemme myös henkilöstöämme bonuksella hyvästä tuloksesta sekä pitkästä ATR-urasta, jos viihdyt meillä pidempään.

ATR-softerimme kertovat arvostavansa meillä työskentelyssä osaavia ja ystävällisiä kollegoita, rentoa työilmapiiriä ja tapaa, millä ihmisiin luotetaan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme koko ajan kehittymään paremmaksi työpaikaksi henkilöstöllemme.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pilviratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Oracle Cloud on sinulle jo tuttu ja osaat sujuvasti siirtää sovelluksia sen päälle.

Roolissasi pääset suunnittelemaan ja ohjaamaan uusien pilviratkaisujen kehitystyötä. Tuot kehitysehdotuksia asiakkaalle sekä pystyt haastamaan tuttuja ja turvallisia toimintamalleja sekä teknisiä toteutuksia.

Löydät toimivat ratkaisut asiakastarvekohtaisesti ja olet valmis laittamaan kädet saveen toteuttaaksesi ne. Päivittäinen työ sisältää myös koodaamista, joten puhdas johtajan rooli ei ole kyseessä.

Etsimällämme henkilöllä on can do -asenne sekä kykyä ja kiinnostusta myös itsenäiseen työskentelyyn. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys asiakkaan tarpeen selvittämisessä ja pilviratkaisun suunnittelussa. Työkielinämme ovat suomi ja englanti asiakkaasta riippuen.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi 30.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@atrsoft.com.

Jos sinulla heräsi tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä Villeen:
Ville Oksanen
+358 44 2758 444
ville.oksanen@atrsoft.com

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin Villelle, joka vastaa ATR:llä rekrytoinneista.