Etusivulle

Integration Lead / Architect

Osaaminen

Integration Lead - Turku / etätyö

Etsimme kokenutta integraatioarkkitehtiä suunnittelemaan ja toteuttamaan integraatioratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Nykyisten järjestelmien arviointi, tuen ja ylläpidon tehtävät sekä dokumentointi ovat myös osa työtäsi. Vastuullasi on myös varmistaa, että integraatioratkaisut vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa voit valita oman esihenkilösi? Meillä se onnistuu! Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä 100 %:sti etänä.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Saat itse päättää minkä taitosi hiomiseen käytät kuukausittaisen opiskelupäiväsi. 

Suunnittelemme uraasi yhdessä omien kiinnostuksiesi pohjalta. Voit tutustua ohjelmistokehitykseen asiakasprojekteissa ja oman tuotekehityksemme parissa. Työroolisi on osittain räätälöitävissä vastaamaan osaamistasi ja sitä, mitä haluat oppia. Kun jossain vaiheessa haluat vaihtaa roolia tai projektia, teemme sen mahdolliseksi.

Panostamme avoimeen ja reiluun työilmapiiriin. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat helposti äänesi kuuluville ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan toimintamme kehittämiseen.

Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajakaista, viikottainen sählyvuoro sekä laaja työterveyshuolto. Saatavillasi on myös parkkipaikka Turun Kupittaalta.

Palkkahaitari tehtävässä on 3 500 – 4 500 euroa / kk. Palkkaneuvotteluihin vaikuttavat aiempi kokemus, osaaminen sekä halu ja mahdollisuus ottaa vastuuta. Palkitsemme myös henkilöstöämme bonuksella hyvästä tuloksesta sekä pitkästä ATR-urasta, jos viihdyt meillä pidempään.

ATR-softerimme kertovat arvostavansa meillä työskentelyssä osaavia ja ystävällisiä kollegoita, rentoa työilmapiiriä ja tapaa, millä ihmisiin luotetaan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme koko ajan kehittymään paremmaksi työpaikaksi henkilöstöllemme.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta integraatioratkaisuista. Sinulle ovat tuttuja esim. Oracle SOA Suite, Apache ServiceMix, Mule, IBM integration bus, BizTalk, IPaaS platforms, ja integraatiot mikropalveluina. Teemme integraatioita eri alustoilla, myös pilviympäristöissä (Azure).

WebLogic and Fusion Middleware -tuntemus on hyvä lisä. Työ sisältää myös koodausta, minkä vuoksi kielten Java, Python, C# tai SQL osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös osaamista kontituksesta (Kubernetes/Docker).

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys asiakkaan tarpeen selvittämisessä ja integraatioratkaisun suunnittelussa yhdessä asiakkaan kanssa. Etsimällämme henkilöllä on can do -asenne sekä kykyä ja kiinnostusta myös itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme matkustusvalmiutta, sillä kaikki asiakkaamme eivät sijaitse Turussa. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi 31.5.2022 mennessä osoitteeseen rekry@atrsoft.com.

Jos sinulla heräsi tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä Villeen:

Ville Oksanen
+358 44 2758 444
ville.oksanen@atrsoft.com

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin Villelle, joka vastaa ATR:llä rekrytoinneista.