”I love the batch printing option, such a time saving it just finished creating 255 items in 2 hours what took me 3 days”

C

Tehokkaat tuoteratkaisut
automatisoivat rutiinejasi

Olemme kehittäneet tuotteitamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tehokkaiden työkalujen haltuunotto mullistaa työn tekemistä ja parantaa liiketoimintaa. Tässä ATR Softin oma tuoteperhe, olkaa hyvä!

CUSTOMTOOLS on ohjelmistotuote, joka tarjoaa työkaluja suunnitteluohjelma SOLIDWORKSiin. CUSTOMTOOLS nostaa tuotesuunnittelun tuottavuutta mahdollistamalla johdonmukaisemman suunnitteluprosessin. CUSTOMTOOLS mukautuu työskentelytapoihisi ja minimoi rutiinityöhon käytetyn ajan. 

CT Publisher on huolto- ja varaosaliiketoimintaan kehitetty ratkaisu. Se on web-pohjainen sähköisen asioinnin ja kaupankäynnin alusta, jonka avulla varaosien visualisointi, julkaisu ja myynti on helppoa, nopeaa ja tehokasta.

XBOM on laajennus SOLIDWORKSin PDM Professionaliin. Se sisältää toimintoja tehokkaaseen tuotteiden rakenteiden hallintaan ja tarjoaa vaihtoehdon hintaville ja monimutkaisille PLM-toteutuksille.

WAYPOINT on integraatioalusta – muokattava ohjelmisto, joka mahdollistaa helpon tavan yhdistää eri järjestelmät. Monet asiakkaat käyttävät WAYPOINTia CAD-ohjelmiston ja toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) yhdistämiseen, mutta WAYPOINTin vaihdettavat liittimet tarjoavat kaksisuuntaisen yhteyden käytännössä minkä tahansa järjestelmien välille.

Tuotteitamme käytetään 
ympäri maailmaa

Oheisesta kartasta näet tuotteidemme jälleenmyyjät ja käyttäjät eri maanosissa.

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com