Asiakkaamme toimivat teollisuudessa, taloudessa ja yhteiskuntasektorilla

C

Me toimimme siellä missä sinäkin

Teollisuus

ATR Softilla on vankka kokemus mm. telakka-, elektroniikka- ja prosessiteollisuuden sekä konepajojen ohjelmistoratkaisuista, digitaalisista palveluista sekä järjestelmien välisistä integraatioista. Myös rakennus- ja paperiteollisuuden yritykset sekä tuotesuunnitteluyritykset käyttävät palvelujamme.

Talous

ATR Soft on tehnyt pienille ja suurille yrityksille taloudenseurantajärjestelmiä sekä talousjärjestelmien välisiä integraatioita. Olemme myös jatkokehittäneet yritysten toiminnanohjausjärjestelmiä ja rakentaneet niihin kaivattuja lisäominaisuuksia.

Yhteiskunta

ATR Softin asiakaskuntaan kuuluu kuntia, kuntien talousjärjestelmistä huolehtivia yrityksiä sekä julkisomisteisia sote-ratkaisutoimittajia. 

Asiakkaat kertovat

(Lähde: asiakastyytyväisyyskyselyt 2009–2021)

%

Asiakastyytyväisyys

%

Ostaa uudelleen

%

Suosittelijoita

”Everyone who works with them speaks highly of their unique skills and capabilities, their excellent solutions and service to work.”

 

Neil Thomas, Senior Technical Account Manager, SOLIDWORKS

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com