Etusivulle

Kokemuksemme takaa onnistuneen asiakassuhteen

Asiakastarinat
ATRSoft_kokemus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus yritysten ohjelmistojen kehityksestä. Periaatteemme on, että haemme kullekin asiakkaalle juuri heille sopivimman ratkaisun.

Pyrkimyksenämme on pysyä skaalautuvana ja kilpailukykyisenä vastaten asiakkaidemme kasvaviin ohjelmistotarpeisiin. Samalla takaamme työntekijöillemme kiinnostavia, monipuolisia ja vaihtuvia työmaita.

Vuosi perustamisen jälkeen olimme jo merkittävä Nokian ohjelmistotoimittaja. Myöhemmin olimme heidän ensisijainen PDM-palvelujen tarjoaja.

Jämäkän joustava tapamme tehdä töitä ja kykymme kuunnella asiakasta ovat takeemme sujuvasta yhteistyöstä.

noin 7 v

ATR-softereiden keskiarvo ATR:llä
työvuosissa tähän mennessä

kokemus-nuoli

noin 12 v

ATR-softereiden keskiarvo
ohjelmistoalan kokemuksesta

yli 10 v

ohjelmistoalan kokemusta
noin 60 %:lla ATR-softereista

Juttutuokio perustaja
Mika Reinilän kanssa

“Meillä oli ajatuksena lähteä rakentamaan asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen tähtäävää liiketoimintaa. Haimme asiakkaita, joilla oli jokin tarve mitä muut eivät olleet osanneet ratkaista.”

Mika Reinilä
Perustaja

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2000 kolmen innostuneen ohjelmistokehittäjän toimesta. Alkutaipaleeseen liittyy tietysti monia kommelluksia ja haasteita, jotka tänä päivänä kuullostavat ihmeen kaukaisilta lerpuista, korpuista ja putkinäytöistä puhumattakaan. Annetaan Mikan valaista tietä ja kertoa mitä tapahtui:

"20 vuotta sitten, kun aloitimme, ATR Soft oli aikalailla erilainen kuin nyt. Se oli pieni, oikeastaan me kaikki kolme omistajaa muodostimme ATR Softin. Teimme kaikki tiukasti töitä asiakkaille eli olimme sellainen pieni asiantuntijayritys.

Ensimmäinen toimipiste oli Raisiossa Tuotekadulla. Siellä olimme yhdessä CadOn nimisen SOLIDWORKS-jälleenmyyjän kanssa. Meillä oli siellä yksi huone."

Osaamista myös  tuotekehityksestä

Aloitimme kehittämään CUSTOMTOOLS-tuotetta 90-luvun lopulla ja se on ollut alusta asti virallinen SOLIDWORKS partner -tuote. Vuonna 2003 saavutimme SOLIDWORKS Gold Partner -statuksen. Samaan aikaan laajensimme määrätietoisesti CUSTOMTOOLS-jälleenmyyjäverkostoa. Ensimmäinen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä CUSTOMTOOLS-jälleenmyyjänä Suomen ulkopuolella oli tanskalainen Edge Team, joka tänäkin päivänä on yksi jälleenmyyjistämme.

Kehitämme ja myymme CUSTOMTOOLSia edelleen noin 10 hengen tiimin voimin.