Kumppanuus

Avointa ja reilua yhteistyötä

Kulttuurimme kulmakivet ovat ihmiset, oppiminen, asiakaslähtöisyys ja luottamus. Mielestämme yhteistyön pitää olla aina molempien etu.

Panostamme siihen, että löydämme yhteistyömallin, joka palvelee parhaiten asiakkaamme tarpeita. Tavoitteenamme ovat kestävät ja pitkäaikaiset asiakkuudet sekä molemminpuolinen kunnioitus.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä kautta aikojen 97 % on kertonut voivansa suositella meitä ystävilleen tai kollegoilleen.

Paukutamme henkseleitä vain, kun meillä on henkselit.

Motivoituneet ja osaavat tekijät

kumppanuus_motivoituneet_tyontekijat

Voimme tarjota asiakasprojekteihimme motivoituneet työntekijät, koska annamme työntekijöillemme mahdollisimman pitkälle vapauden valita ne asiakastyöt, jotka tuntuvat heille luontevimmalta.

Toiset innostuvat jatkuvista palveluista, toiset tiheään vaihtuvista projekteista.

Vastuullisuus näkyy meillä erityisesti ihmisten kunnioittamisena, hyvänä kohteluna ja turvallisen työympäristön luomisena.

Pitkä kansainvälinen kokemus

Olemme pärjänneet maailmalla sillä, että olemme luonnollisesti omia itsejämme. Olemme joustavia ja pidämme sanamme. Monesta hyvinkin kiperästä tilanteesta on selvitty hyvällä huumorilla. Huumori auttaa myös jaksamaan esimerkiksi raskailla työmatkoilla.

Ensimmäinen merkittävä kansainvälinen ohjelmistokehitysprojektimme starttasi vuonna 2004 ruotsalaisen GCS Scandinavia of Sweden kanssa.

Vahvat ja monipuoliset  verkostot

Yhteistyöhön perustuva toimintamallimme takaa ajantasaisten ja asiakkaiden tarpeita vastaavien ratkaisujen tuotannon. Osaamisemme useilta eri aloilta mahdollistaa tiiviin yhteistyön ja laadukkaat palvelut asiakkaillemme sekä loppukäyttäjille.

Yhteistyö teknologian ja palvelualan toimittajien kanssa on vahvistanut asiantuntemustamme teknologiaosaamisessa ja palvelujen tuotannossa. Teemme lisäksi yhteistyötä tutkimuslaitosten sekä korkeakoulujen kanssa. Tämän ansiosta olemme aina askeleen edellä nuuskien trendejä, visioita sekä uusia mahdollisuuksia.

Jälleenmyyjät puolestaan tekevät ohjelmistotuotteitamme tunnetuksi ympäri maailmaa. Yhteistyö edistää liiketoimintaa läpi verkoston.

kumppanuus-2-kuva
kumppanuus-3-kuva

Visiosta missioon ja strategiaan

Yhteisesti määrittelemä visiomme on
“Ihmiset rakastavat meitä ja työtämme ympäri maailmaa”

Missionamme on tarjota yritysten liiketoimintaa edistäviä ohjelmistoratkaisuja. Tehtävämme on tuottaa ja kehittää toimivia web- ja mobiilijärjestelmiä, järjestelmien välisiä integraatioita sekä ohjelmistotuotteita.

Henkilökunta koostuu ohjelmistoratkaisujen rautaisista ammattilaisista.

Lähivuosien aikana tavoitteemme on kasvaa sadan hengen yritykseksi menettämättä tärkeintä arvoamme; olla ketteriä ja joustavia alan ammattilaisia. Pyrkimyksemme on pysyä skaalautuvana ja kilpailukykyisenä asiakkaidemme kasvaviin ohjelmistotarpeisiin vastaten ja taata työntekijöillemme kiinnostavia, monipuolisia ja vaihtuvia työmaita.

Kiinnostuitko?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin toimarillemme Teemulle, joka tietää asiakkuuksista eniten.

Etusivulle

Lue seuraavaksi

Ratkaisut