Lähetimme maaliskuussa asiakkaillemme kyselyn, jossa pyysimme heitä arvoimaan toimintaamme. Vastaavia kyselyitä olemme tehneet jo vuodesta 2009 nähdäksemme, mitä asiakkaamme toivovat ja missä toimissamme on mahdollisesti parantamisen varaa. Nyt olemme saaneet uusimman kyselyn tulokset.

Kyselyn avulla kehitystä aikaan

Asiakastyytyväisyyskyselyitä saatetaan käyttää vain keinona päästä kehuskelemaan hyvällä tyytyväisyysprosentilla ilman, että pyritään muuttamaan omaa toimintaa. Toki mekin monesti heti kättelyssä kerromme tyytyväisistä asiakkaistamme, mutta hyödynnämme kyselyn tuloksia myös toimintamme kehittämiseen. Esimerkiksi toimitusaikataulujemme pitävyys ja asiakkaan kanssa viestiminen eivät vajaat kymmenen vuotta sitten olleet millään mairittelevalla tasolla, mutta nyt molemmat ovat olleet jo pitkään hyvää luokkaa, kun aloimme määrätietoisesti tehdä työtä niiden parantamiseksi. Tällä hetkellä yhtenä kehityskohteenamme on parantaa palveluvalikoimamme laajuuden esille tuontia.

Asiakastyytyväisyys bonusten peruste

Mikäli yrityksellämme menee hyvin, jaamme työntekijöillemme palkan lisää. ATR Softilla hyvin meneminen tarkoittaa sitä, että toimintamme on taloudellisesti kannattavaa ja asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä. Aina vuotuisen asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten saavuttua katsomme, kuinka suuri osa kyselyyn vastanneista on tyytyväisiä toimintaamme. Mitä suurempi osa, sitä suurempi on kaikille maksettava rahallinen bonus. Tänä vuonna tyytyväisiä oli 98 %.

Integraatioita ja liiketoiminnan tehostamista

Sen lisäksi, että tiedustelemme asiakkailtamme, kuinka voisimme omaa toimintaamme parantaa, kysymme myös muun muassa minkälaisia tarpeita heillä lähitulevaisuudessa saattaisi olla. Sitä tietoa voimme hyödyntää esimerkiksi tarjoamiemme palveluiden valikoimassa ja henkilöstömme kouluttamisessa. Tänä vuonna kärkikaksikossa olivat eri järjestelmien väliset integraatiot ja liiketoimintaa tehostavien ohjelmistojen kehittäminen.

Me ATR:llä jatkamme toimintamme kehittämistä ja pyrimme koko ajan parempaan kokonaispalveluun. Kiitos vielä kaikille asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!

ATR Soft is a software development company that produces software to support the business of companies. Our head office is in Turku, Finland and we also operate in Tampere, Finland. There are resellers for our products in Europe, North America, Asia and Australia.

Follow us

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com