PEOPLE LOVE US AND OUR SOFTWARE
ALL OVER THE WORLD

C

ATR Softin visio

Olemme yhdessä määritelleet visioksemme ”PEOPLE LOVE US AND OUR SOFTWARE ALL OVER THE WORLD”.

ATR Softilla on jo yli 20 vuoden kokemus yritysten ohjelmistojen kehityksestä. Jatkossakin palvelumme tulevat rakentumaan tämän osaamisrungon ympärille. Tulemme edelleen toimimaan periaatteelle, että kullekin asiakkaalle haetaan heille paras ratkaisu. Se vaatii meiltä paljon, mutta takaa myös asiakkaille monipuolisen ja aidon otteen teknologioiden ja välineiden kehittymisen seuraamiseen, haltuunottoon ja hyödyntämiseen.

Lähivuosien aikana tavoitteemme on kasvaa sadan hengen yritykseksi menettämättä tärkeintä arvoamme; olla ketteriä ja joustavia alan ammattilaisia. Pyrkimyksenä on pysyä skaalautuvana ja kilpailukykyisenä asiakkaidemme kasvaviin ohjelmistotarpeisiin vastaten ja taata työntekijöillemme kiinnostavia, monipuolisia ja vaihtuvia työmaita.

Lähitulevaisuudessa ATR Softin liikevaihdosta noin puolet tulee kansainvälisestä liiketoiminnasta mm. ohjelmistotuotteista, joita jälleenmyyjämme myyvät maailmanlaajuisesti. Myös pilvipalveluista tulee kasvava osuus, johon suuntaan ohjelmistotuotteemme kehittyvät soveltuvin osin. Ohjelmistotuotteemme tulevat entisestään skaalautumaan globaalisti vastaten pienten ja suurten yritysten tarpeisiin.

Ohjelmistokehityspalvelumme keskittyvät erityisesti suuriin ja keskisuuriin asiakkuuksiin, jotka löytyvät pääasiassa Suomesta, vaikka useat toimivatkin globaalisti.

Me toimimme siellä missä sinäkin

ATR Soft on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo. Päätoimipisteemme sijaitsee Suomen Turussa.

Vuosi perustamisen jälkeen ATR Soft oli jo merkittävä Nokian ohjelmistotoimittaja. Myöhemmin yritys nousi vahvaan asemaan Nokian valittua sen ensisijaiseksi PDM-palvelujen tarjoajakseen.

Tänä päivänä ATR Softin toiminta kattaa teollisuuden, talouden ja yhteiskuntasektorin tarpeita. Yritys tuottaa ja kehittää lukuisia eri web- ja mobiilijärjestelmiä, järjestelmien välisiä integraatioita ja ohjelmistotuotteita. ATR Softin missiona on tarjota yritysten liiketoimintaa edistäviä ohjelmistoratkaisuja. Henkilökunta koostuu ohjelmistoratkaisujen rautaisista ammattilaisista.

'Reinoja' @ ATR

%

Sairaspoissaolot

Juotuja kahvikuppeja vuodesta 2010

”ATR’s enthusiastic attitude is reflected in the projects we have done together – everything from a thesis to larger-scale development projects in the field of industry.”

 

Jussi Liikkanen, Tutkimusjohtaja, Turku AMK

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com