Etusivulle

Pitkäaikainen kumppanuus takaa onnistuneet projektit

Seuraavaksi

Turku on tieteen, kulttuurin sekä elinvoimaisen ja kestävän kehityksen kaupunki. Turku tähyää kansainväliseksi kestävien ratkaisujen mallikaupungiksi ja fiksun liikkumisen edelläkävijäksi.

”ATR Soft on tärkeä ohjelmistokumppani Turun kaupungille.”
Harri Nevala, Hankepäällikkö, Turun kaupunki

Tarve

Turun kaupunki kilpailuttaa ohjelmistotoimittajat hankintalain mukaisesti. ATR Soft on voittanut Turun kilpailutuksia vuodesta 2013 lähtien ja vuosien varrella toimittanut yli 100 projektia kaupungille. Projekteihin lukeutuu mm. integraatioalustan pystytys, integraatioiden toteutus, sähköisen lomakejärjestelmän kehitys, teknisen huollon toiminnanohjausjärjestelmän kehitys, ydintiedonhallintajärjestelmän kehitys, mobiilikäyttöliittymän toteutus päättäjiä varten ja museojärjestelmän toteutus.

Nykytilanne

Tällä hetkellä ATR Soft toimii Turun kaupungin puitetoimittajana kahdeksassa eri roolissa: ohjelmistokehitys ja konsultointi, mikropalveluiden kehittäminen ja DevOps-menetelmien asiantuntijuus, integrointipalvelut asiantuntija, määrittely- ja testauskonsultointi, teknologia-arkkitehtuurin määrittely, nuorempi projektipäällikkö, vanhempi IT-projektipäällikkö ja ohjelmistokehityksen projektipäällikkyys.

Teknologiat

Toteutusteknologioina toimivat mm. Java, C#/.Net, PHP, HTML5, AngularJS, Spring Framework, jQuery, Solr, Elasticsearch, MS SQL Server, Oracle, Apache ServiceMix, Microsoft MDS ja Apache Tomcat

Haluaisitko lisätietoa?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetät viestin toimarillemme Teemulle, joka tietää asiakkuuksista eniten.