ATR Soft kehittää, uudistaa ja ylläpitää kaupungin IT-järjestelmiä, jotta Turku kaupunkina pystyisi vastaamaan paremmin asukkailleen asettamiin toimintalupauksiin. Uudet digitaaliset järjestelmät sekä sähköisen asioinnin luomat mahdollisuudet edistävät kaupungin asukas- ja asiakaslähtöisyyden kehittämistä. Samalla Turku pystyy vastaamaan paremmin myös muihin, kuten suvaitsevuutta, uudistumista ja yhteistyötä koskeviin toimintalupauksiin.

Teknisinä ratkaisuina ATR on toteuttanut Turun kaupungille muun muassa sähköisen lomakejärjestelmän ja ydintietorekisterin. Näiden lisäksi Turun kaupungille on kehitetty sähköinen asiointijärjestelmä teknistä huoltoa tukemaan sekä mobiilissa toimiva, päättäjille suunnattu palvelujärjestelmä. Myös kaupungin integraatioalustan ja museojärjestelmän takana on ATR Soft.

Projektissa käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, C#/.Net, PHP, HTML, AngularJS, Spring Framework, jQuery, Solr, MS SQL Server, Oracle, Apache ServiceMix, Microsoft MDS ja Apache Tomcat.

Lue myös artikkeli Turun kaupungin tiedonhallintaprojektista.

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com