Meyer on Euroopan johtavimpia telakkayhtiöitä. Se on erikoistunut risteilijöiden, automatkustaja- ja erityisalusten rakentamiseen.

ATR Soft on toteuttanut Meyerille järjestelmän, jolla työlupien käsittely tehostuu. Järjestelmän avulla lupien hakuprosessi, käsittely ja kulkuoikeudet digitalisoidaan, mikä helpottaa lupien käsittelyprosessia ja työntekijöiden kulkua telakka-alueella. Lue työlupajärjestelmästä tarkemmin täältä.

Toteutusteknologioina on hyödynnetty seuraavia: Java, Spring Framework, HTML, AngularJS, Tomcat ja Oracle.

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

 

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com