VAK on johtava kuorma-autojen ja perävaunujen tuottaja Suomessa. Yhtiö työllistää yli 400 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää 50 miljoonaa euroa.

ATR Soft on auttanut VAK:ia tuotteiden asiakaskohtaisessa räätälöinnissä: asiakastietojen- ja toimitusten hallintaan rakennettiin ohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa koko tilausprosessin käsittelyn yhdestä lähteestä käsin. Järjestelmän avulla tuotetaan tarjoukset, tilaukset, työmääräimet ja kieliversiot sekä näihin liittyvät dokumentit. Järjestelmä sisältää kattavat hakuominaisuudet. ATR on integroinut järjestelmään sekä Leanin System-ERP-järjestelmän että Tacton myyntikonfiguraattorin, joiden avulla myytävä tuote on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisesti. Tämän palvelun avulla tarjoukset saadaan tuotettua eri kielillä  erittäin nopeasti – aiemman viikon sijasta jopa minuuteissa.

Teknologioina projektissa hyödynnetään seuraavia: C#/.Net, HTML, AngularJS, IIS ja SQL Server.

”Meidän myyntiprosessi on parantunut ATR Softin toteuttamien ratkaisujen myötä huomattavasti.” – Mikko Mellanen, IT-päällikkö, VAK Oy

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

 

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com