Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Vantaalla sijaitsevassa Muratan MEMS-teknologiakeskuksessa työskentelee yli 900 ammattilaista. Muratan MEMS-keskus Suomessa kehittää ja valmistaa puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Se on globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

ATR Soft kehittää ja ylläpitää Murata Electronicsin IT-järjestelmiä yhteistyössä yrityksen oman henkilöstön kanssa. Kumppanuuteen kuuluu integraatioalusta sekä eri järjestelmien väliset integraatiot. ATR Soft toteuttaa Muratalle myös asiakaspalautusten hallintajärjestelmän ja huoltoon suunnatun tiedotusjärjestelmän, tiedon varastoinnin sekä erilaiset raportit.

Toteutusteknologioina toimii Java, HTML, Oracle Weblogic, Oracle Database,  Oracle SOA Suite, M-Files ja SQL Server Reporting Services.

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com