MELA on maatalousyrittäjien eläkelaitos ja tuottaa lakisääteisiä työeläke- ja työtapaturmavakuutuksia maatalouden harjoittajille. MELAlla on myös muita asiakkaita aina vapaa-ajan tapaturmavakuutuksista tieteen ja taiteen apurahan saajiin asti.

ATR Soft toteuttaa MELA:n eläke- ja vakuutusjärjestelmien kokonaisuudistuksen. Projektissa korvataan Mainframe-keskuskonepohjaiset sovellukset JavaEE-pohjaisella sovellusratkaisulla. Tekninen ratkaisu perustuu MELA:n kehitys- ja palveluarkkitehtuuriin. Arkkitehtuuri määrittää tavan, jolla ratkaisu integroituu MELA:n muihin JavaEE-järjestelmiin.

Toteutusteknologiat tässä projektissa ovat Java, Spring, MyBatis, JSP, AngularJS, IBM DB2 ja Websphere.

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

 

ATR Soft on ohjelmistokehitystalo, joka tuottaa softaa tukemaan yritysten liiketoimintaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimimme myös Tampereella. Tuotteidemme jälleenmyyjiä löytyy Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Australiasta.

Seuraa meitä

© ATR Soft Oy : Joukahaisenkatu 1 : 20520 Turku : Finland : +358 20 712 9620 : atrsoft@atrsoft.com : atrsoft.com