Liiketoiminnallinen menestys perustuu luottamukseen, ammattitaitoon ja avoimuuteen. ATR Softissa tähtäämme aina win-win-tilanteeseen. Me voitamme yhdessä.

Ohjelmistokehitys ja ohjelmistotuotteet

IOT ja teollinen internet

Eläke- ja eläkevakuutusjärjestelmät

Valmistava teollisuus

Pilvipalvelut

Integraatiot

Mobiili ja web

Aloituspaketit

Pikastartti

Tuntuuko it-projektin aloittaminen tahmealta? Eikö löydy ketään kirjoittamaan vaatimusmäärittelyitä ja käyttäjätarinoita? Me voimme auttaa.

 

Hinta 15 000 €, sisältää 20 analysointityöpäivää

Integraatiopilvi

Pilvipohjaiset ja avoimeen lähdekoodiin pohjautuvat integraatiot järjestelmien välillä. Lyhyet käyttökatkot ja tuki useille eri järjestelmille – kaiken kattavaan hintaan.

 

Hinta alkaen 3000 €/kuukausi

IoT-aloitustyöpaja

Kiinnostaisiko tietää, mitä IoT käytännön tasolla tarkoittaa. Tule työkavereinesi päivän työpajaan, joka sisältää teoriatieton lisäksi konkreettisen laite-esimerkin.

 

Hinta alkaen 3000 €/ryhmä

Tuotteitamme käytetään ympäri maailman

CUSTOMTOOLS on ohjelmistotuote, joka tarjoaa työkaluja SOLIDWORKSiin. CUSTOMTOOLS mahdollistaa johdonmukaisemman ja joustavamman suunnitteluprosessin, mikä nostaa tuotesuunnittelun tuottavuutta.

CUSTOMTOOLSin kotisivut

XBOM on laajennus SOLIDWORKSin PDM Professionaliin. Työkalu sisältää toimintoja tehokkaaseen tuotteiden rakenteiden (BOMien) hallintaan ja tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon hintaville sekä monimutkaisille PLM-toteutuksille.

Artikkeli xBOMista

ATRWorks tarjoaa käyttäjäystävällisen ratkaisun työajan seurantaan. Ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi työajan ja projektien sekä projekteihin liittyvien resurssien, tehtävien, matka- ja muiden kulujen seurannan ja raportoinnin.

SpareParts Publisher on varaosaliiketoimintaan kehitetty ratkaisu. Tuotteen avulla varaosien visualisointi on helppoa ja nopeaa. SpareParts Publisher on pilvipohjainen sähköisen kaupankäynnin alusta, joka mahdollistaa varaosien tehokkaamman julkaisun ja myynnin.

SpareParts Publisherin kotisivut

Jälleenmyyjät

TURKU – ATR Soft Oy
Joukahaisenkatu 1,
FI-20520 Turku

TAMPERE – ATR Soft Oy
FI-33710 Tampere

SHANGHAI – ATR Soft Oy
Pudong District,
Shanghai, China

Ota yhteyttä täyttämällä lomake