Murata Electronics

Murata Electronics

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Vantaalla sijaitsevassa Muratan MEMS-teknologiakeskuksessa työskentelee yli 900 ammattilaista. Muratan MEMS-keskus Suomessa kehittää ja valmistaa puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Se on globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

ATR Soft kehittää ja ylläpitää Murata Electronicsin IT-järjestelmiä yhteistyössä yrityksen oman henkilöstön kanssa. Kumppanuuteen kuuluu integraatioalusta sekä eri järjestelmien väliset integraatiot. ATR Soft toteuttaa Muratalle myös asiakaspalautusten hallintajärjestelmän ja huoltoon suunnatun tiedotusjärjestelmän, tiedon varastoinnin sekä erilaiset raportit.

Toteutusteknologioina toimii Java, HTML, Oracle Weblogic, Oracle Database,  Oracle SOA Suite, M-Files ja SQL Server Reporting Services.

Linkit
Asiakkaat
Osaaminen

 

TURKU – ATR Soft Oy
Joukahaisenkatu 1,
FI-20520 Turku

TAMPERE – ATR Soft Oy
FI-33710 Tampere

SHANGHAI – ATR Soft Oy
Pudong District,
Shanghai, China

Ota yhteyttä täyttämällä lomake